A. Marek 33. (vl.)
D. Barth 36.
A. Marek 38. (vl.)
D. Barth 50.
J. Juna 60.
5:2
(3:1)
25. T. Pekárek
67. M. Marek (p.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.06.2023 17:00

18.kolo, Liberecký | Liberec | III. třída sk. A, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zdislava se odráží ode dna tabulky!


Branky


33. A. Marek (vl.) , 36. D. Barth , 38. A. Marek (vl.) , 50. D. Barth , 60. J. Juna - 25. T. Pekárek , 67. M. Marek (p.)
2

Zápas, který se měl původně hrát 10. června a byl z důvodu nedostatku hráčů přesunut o den později, skončil lépe pro Zdislavu, která se tak odráží ode dna tabulky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté začínali v deseti!

Utkání začalo v opatrném tempu. V úvodních minutách jsme se šancí nedočkali a oběma celkům se nedařilo přejít do útoku. Hosté také začínali pouze v deseti, protože čekali na spoluhráče, který se k nim po pár minutách připojil. Skóre se otevřelo ve 25. minutě, kdy po ztrátě stopera Jeslínka poslal Chotyni do vedení Tadeáš Pekárek. Domácí ale dokázali vyrovnat! Ve 33. minutě, po střele Josefa Jůny, si míč tečoval do vlastní brány Adam Marek. Zdislavští přidali před odchodem do kabin ještě dvě branky. Ve 36. minutě oslavovali domácí Dennise Bartha a o dvě minuty později si dal Adam Marek druhý vlastní gól. Domácí tak v poločase vedli 3:1.

Hra rukou!

V druhé půli hosté trochu přiostřili. Kupily se fauly a rozhodčí si "užil" své. Stále častěji se muselo přerušovat kvůli hře rukou. Byli to domácí, kdo jako první rozvlnil síť v druhé půli. V 50. minutě vstřelil druhou branku Dennis Barth. O deset minut později přidal domácím na klidu Josef Juna, který zvýšil na 5:1. Hosté se snažili s výsledkem ještě něco udělat. Byla to ale Zdislava, kdo po většinu času držel míč na svých kopačkách. I tak dokázala Chotyně vstřelit jednu branku. V 67. minutě byl po hře rukou ve vápně domácích nařízen pokutový kop. Ten proměnil Matěj Marek. Zápas se už poté dohrával. Byla k vidění i menší strkanice, skóre se ale už neměnilo. Zdislava slaví výhru 5:2 a odráží se ode dna tabulky.



Sestavy


Zdislava
P. Váňa [-] - M. Jeslínek [-] , R. Souček [-] , D. Zsiga [-] , D. Barth [-] (63. J. Jura [-] ) , M. Starkov [-] - K. Sivakumar [-] , M. Soldát [-] (60. P. Žatečka [-] ) , Š. Cvejn [-] - J. Juna [-] , D. Kühr [-] (70. D. Gaži [-] ) -

Chotyně
B. Benda [-] - V. Kolínský [-] , J. Řehák [-] - M. Marek [-] , M. Šálek [-] , F. Chudoba [-] - A. Marek [-] , T. Pekárek [-] , J. Kolínský [-] (46. M. Novotný [-] ) - J. Válek [-] , T. Svoboda [-]

ŽK: 58. D. Barth - 58. M. Marek , 72. V. Kolínský .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: EXNER David - RYCHNA Milan (N), KRAUS Josef (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů