0:3
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.06.2023 17:00

17.kolo, Liberecký | Liberec | III. třída sk. A, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Červená karta zmařila zdislavské plány na potrápení Vesce!


Branky


4

Do Zdislavy zavítal Vesec B. Čekal nás tedy zápas posledního s prvním. V posledním vzájemném střetnutí zvítězil Vesec B 8:0. Zdislava se tedy chtěla v tomto utkání ukázat a potrápit favorita.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Červená karta pro Roztočila

Úvod utkání nebyl vůbec špatný. Hrálo se v dobrém tempu a šance se střídaly na obou stranách. Vesec měl možná o něco větší držení míče, domácí ale dokázali hrozit primárně z pravé strany hřiště. Přesto to byli hosté, kdo první vstřelil branku. Po útočné akci se dokázal prosadit v 16. minutě Ferdinand Schmidbauer. To trošku zaskočilo domácí tým, který se ale po pár minutách dostal zpět do hry. Velkým ovlivněním zápasu bylo vyloučení domácího Roztočila ve 44. minutě, který po opakovaných urážkách rozhodčího viděl červenou kartu. Rozhodčí ho sice opakovaně slovně upozorňoval, žlutou kartu ale nevytáhl. V závěru první půle měla Zdislava standartní situaci, kde chyběly centimetry, aby se šlo do šaten za remízového stavu.

Další dvě branky Vesce!

Domácí nastoupili do druhé půle o hráče méně. To bylo dost znát na průběhu zbylých čtyřicetipěti minut. Vesec držel míč a bránící Zdislava čekala na chybu soupeře. Domácí dokázali občas pohrozit soupeře. Nevstřelili ale ani jeden gól. Jednobrankový deficit dokázali udržet do 73. minuty. To na 2:0 zvýšil Lukáš Hůlka. O čtvrt hodiny později završil na 3:0 René Burde. Domácí v deseti nedokázali odpovědět na poločasové jednobrankové manko a Vesec si tak odváží tři body.



Sestavy


Zdislava
M. Durdis [-] (67. V. Duda [-] ) - D. Barth [-] (82. J. Karban [-] ) , M. Starkov [-] , M. Jeslínek [-] - Š. Cvejn [-] (67. J. Burian [-] ) , J. Juna [-] - J. Roztočil [-] , K. Sivakumar [-] (75. J. Pěnička [-] ) - F. Ditrich [-] , D. Zsiga [-] , R. Souček [-] (82. P. Žatečka [-] )

Vesec B
M. Němec [-] (46. D. Pošta [-] ) - J. Čížek [-] , M. Štěpánek [-] , L. Kropáček [-] (65. D. Rada [-] ) , F. Schmidbauer [-] , J. Čejchan [-] , J. Pavlů [-] , T. Brauner [-] , V. Müller [-] , J. Veverka [-] (75. L. Hůlka [-] ) , R. Burde [-]

ČK: 44. J. Roztočil .
Počet diváků: 47. Rozhodčí: SVOBODA David - SVOBODA Petr, JEŽEK Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů