2:1
(2:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.04.2023 16:00

21.kolo, Liberecký | Liberec | III. třída sk. A, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zdislavský fénix prozatím z popela nevstal


Branky


4

Před jarní částí bylo vedením Zdislavy signalizováno, že se snaží s bodovým neúspěchem něco udělat. Klub procházející přestavbou kádru ale nevstoupil do jarní části úspěšně, když prohrál s Rozstáním B vysoko 0:9. To domácí "B-tým" Vratislavic vstoupil do jarní části remízou s Hlavicí. I proto si chtěli připsat doma s papírovým outsiderem soutěže první jarní vítězství.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dva góly Škopka

Hostující Zdislava na to v 1. minutě šlápla a zaskočila soupeře. Pěknou střelou se prosadil Petr Mičán a hosté se mohli radovat. Domácí Vratislavice těžili primárně z aktivity útočníka Marka Škopka, který si v soubojích počínal jako tank a obránci menšího vzrůstu měli problém ho zastavit. Díky svému dobrému ofenzivnímu snažení využil zmatků v obraně Zdislavy a vstřelil dvě branky. Nejříve ve 13. a později v 27. minutě. Domácí tak poměrně rychle otočili skóre utkání na svou stranu. Do šaten se šlo za stavu 2:1 pro Vratislavice.

Zdislavě se nepodařilo vyrovnat

Ve druhé půli musela Zdislava dotahovat. Když přihlédneme na postavení týmů v tabulce a jakou soutěž hrají, tak se jednalo o celkem dobré utkání, na které se dalo koukat. Oba celky měly několik dobrých akcí a obránci se rozhodně nenudili. S přibývajícím časem začala stoupat nervozita. S tou přišlo několik tvrdších zákroků. Žádný z nich ale nebyl natolik likvidační, že by si zasloužil červenou kartu. Zdislava spálila několik příležitostí. Nedokázala si ani tentokrát připsat body a prohrála, dle mnohých, v remízovém zápase s domácími Vratislavicemi B.



Sestavy


Vratislavice B
O. Serhieiev [-] - O. Vaynahiy [-] (46. J. Hlava [-] ) , M. Škopek [-] , N. Kavetskyi [-] (38. N. Abdumannabov [-] ) , M. Pyvovar [-] , T. Strauss [-] (78. J. Vacek [-] ) , M. Scerban [-] (62. D. Jakubec [-] ) , J. Gubiš [-] , P. Jonák [-] (78. I. Benca [-] ) , D. Vlk [-] , A. Smolík [-]

Zdislava
P. Váňa [-] - M. Jeslínek [-] - Š. Cvejn [-] - - D. Kühr [-] , R. Souček [-] , P. Mičán [-] (62. J. Pěnička [-] ) , K. Sivakumar [-] (62. J. Juna [-] ) , M. Starkov [-] , F. Ditrich [-] , J. Roztočil [-] (66. M. Štěpán [-] ) , Š. Houdek [-]

ŽK: 70. J. Gubiš - 80. R. Souček .
Počet diváků: 38. Rozhodčí: MICHOŇ Antonín - ROUBAL Jan (N), ŠIDÁK Tomáš (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Radim Souček

Expert: František Chudoba
Tip experta: výhra hostů

3:2 pro Zdislavu. Bude ale záležet, jak se ve Zdislavě sejdou.

Tip: výhra domácích