1:1
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.04.2023 16:00

21.kolo, Liberecký | Liberec | III. třída sk. A, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Remízový zápas mezi Hlavicí a Václavicemi


Branky


4

Ve 21. kole hostila Hlavice soupeře z Václavic. Hlavice již za sebou měla jedno jarní utkání. Byla to remíza 2:2 s Vratislavicemi nad Nisou B. Pro Václavice se jednalo o první utkání po zimní pauze.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Úspěšný centr Hlavice

Domácí vstoupili do zápasu aktivně a odhodlaně. Měli více ze hry, drželi míč na kopačkách a dařilo se jim i do kombinace. To potvrdil brzký gól Jakuba Šenberka, který přišel po centru z pravé strany hřiště. V 15. minutě tedy vedla Hlavice 1:0. S blížícím se koncem poločasu, přišlo vyrovnání hry. Václavice přešly na taktiku dlouhých balónů. Hlavice se naopak držela přihrávek po zemi. Domácí hrozili také častými centry do předbrankového prostoru. V první půli ani jeden z týmů další branku nepřidal. Do šatny se šlo za stavu 1:0 pro Hlavici.

Korolov srovnal skóre!

V druhé půli se Václavice ještě více herně osmělily. Výsledkem toho byla krásná akce v 66. minutě, na jejímž konci byl gól Oleha Korolova. Do konce zápasu to byla přetahovaná plná soubojů. Ani jeden tým nechtěl ztratit body. Domácí spálili minimálně dvě tutové šance na vstřelení branky. Trefili i jednou tyč. Oba celky se ale musely spokojit s remízou. Vyrovnané utkání totiž skončilo 1:1.



Sestavy


Hlavice
L. Zavadil [-] - J. Šámal [-] , M. Hozák [-] (86. P. Chladný [-] ) , J. Šenberk [-] (77. D. Rubáš [-] ) , D. Holas [-] (66. M. Borč [-] ) , J. Najman [-] , J. Švarc [-] , J. Šenberk [-] , V. Altman [-] , J. Arlt [-] , V. Ulrych [-]

Václavice
Š. Šedivý [-] - R. Urban [-] , M. Hiža [-] (62. J. Kovács [-] ) , J. Čaj [-] , J. Svoboda [-] (79. J. Tříska [-] ) , R. Pavliv [-] , O. Korolov [-] , M. Chmelík [-] , O. Charvát [-] (79. M. Chmela [-] ) , D. Klenovič [-] , P. Kopecký [-] (70. P. Volman [-] )

ŽK: 45. Š. Šedivý .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Stýbal Luboš - TŘEŠŇÁK Vojtěch, ROLF Tomáš (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Radim Souček

Expert: František Chudoba
Tip experta: výhra domácích

Tento zápas tipuji 3:1 pro Hlavice.

Tip: výhra domácích