Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.04.2023 16:30

19.kolo, Liberecký | Liberec | III. třída sk. A, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vesec B úspěšně navázal na skvělý podzim!


Branky


3

Zápas, ve kterém chtěl Vesec B úspěšně navázal na skvělou podzimní část, se odehrál na umělé trávě v Hrádku nad Nisou. Chotyně si byla vědoma kvalit soupeře. Chtěla tedy Vesec B překvapit (pro ni netradičním) rozestavením  3-2-4-1.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Snový poločas Vesce rozhodl o průběhu zápasu

Chotyni se plán s překvapením vůbec nepovedl. Hned ze začátku inkasovala dva slepené góly. V 10. minutě otevřel ránou zpoza vápna Tomáš Brauner. Po faulu na Kropáčka byl odpískán pokutový kop. K němu se postavil Jakub Šídlo, kterému nedělalo problém se prosadit. Vesec byl herně lepší, vyzařovala z něj herní pohoda a dokázal získávat většinu míčů. Naopak Chotyni trápily zbytečné ztráty a okna v obranné řadě. Jakub Šídlo si připsal druhý gól v 18. minutě, kdy zvýšil na 3:0. Gól na 4:0 poté trefil o sedm minut později Vojtěch Müller. Pohodlný náskok Vesce zvýšil ve 27. minutě Jaroslav Čížek. Koncem poločasu se nezaviněně svalil na zem střelec dvou branek, Jakub Šídlo. Vypadá to u něj bohužel na delší pauzu, jelikož jde o problém s kolenem.

Změna rozestavení přinesla Chotyni jeden gól

Chotyně vyběhla do druhého poločasu v klasickém rozestavení 4-4-2. Z druhé půle měla více Chotyně. Jejich hra byla ale plná nepřesností. Koncem zápasu hrozili ze standartních situací. Při jedné si připsal zázračný zákrok gólman Vesce Němec, kdy chytil hlavičku soupeře. V 87. minutě se ze standartky prosadil Vít Kolínský. Chotyně si tak připsala alespoň jeden gól. Vesec si tak ze zápasu odnesl zaslouženou výhru 5:1.



Sestavy


Chotyně
A. Kureš [-] - V. Kolínský [-] , J. Řehák [-] (46. M. Šálek [-] ) , F. Marek [-] - A. Konrád [-] , M. Engel [-] (65. J. Válek [-] ) , F. Chudoba [-] , M. Marek [-] - A. Marek [-] , T. Pekárek [-] , J. Kolínský [-] -

Vesec B
M. Němec [-] - J. Čížek [-] , J. Čejchan [-] (67. J. Albrecht [-] ) , J. Pavlů [-] , T. Brauner [-] , V. Málek [-] , J. Šídlo [-] (35. J. Veverka [-] ) , F. Schmidbauer [-] , D. Rada [-] , L. Kropáček [-] , V. Müller [-] (78. V. Molnár [-] )

ŽK: 68. J. Kolínský - 50. J. Veverka .
Počet diváků: 40. Rozhodčí: HRUŠKA Martin - CERMAN Dominik, CESAR Adam.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích