0:2
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

31.10.2015 14:00

11.kolo, Středočeský | Příbram | III. třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Borotice potvrdily roli favorita


Branky


0

Poslední říjnový den nám připravil utkání mezi Obořištěm a Boroticemi. Favoritem byli jistě hosté, kteří mají neuvěřitelnou formu a v posledních zápasech válcují jednoho soupeře za druhým. Obořiště si také nevede špatně a obléhá příčky kolem poloviny tabulky. V tomto utkání se možná čekalo více branek, ale dommácí celkem dobře bránili a vzdorovali lepšímu soupeři, který si nakonec pohlídal výsledek utkání.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté vstřelili gól do šatny

Obořiště je tým, který je na svém hřišti velmi silný a přesně to ukázal. Obořiště si vytvořilo pár zajímavých příležitostí, ale byy to spíše náznaky a pár ojedinělých protiútoků v provedení přímočarého Sklenáře. Hosté naopak dobře kombinovali a čím déle se hrálo, tím větší kontrolu nad hrou měli. Aktivní byli zejména záložníci hostů, kteří tvořili akce svého týmu a dokázali kombinovat tzv. na pětníku. Především Josef Šimonovský prokázal své dovednosti s míčem s futsalu stejně jako Marek Pinta a na jejich kombinace byla radost pohledět. Akce si sie hosté vytvořili ale branky vstřelit nedokázali. To platilo pouze do 43. minuty, kdy se k míi dostal Radek Havelka, kterému to poslední dobou opravdu štřílí a dal klasický gól do šatny na 0:1. Za tohoto stavu se také šlo do šaten.

Druhý poločas se hrál podle stejného scénáře, jako ten první

Do druhé půle nastoupily oba týmy velmi podobně, jako do té první. Domácí se snažili vyrovnat, ale hosté stále měli většinu času míč právě na svých kopačkách. Domácí útoky podnikalo především duo Šimek a Sklenář, když Šimek dokázal přehrát hráře jeden na jednoho a vysílal do průniků Sklenáře. Tyto akce se sice jednou za čas obejvily, ale nepřinesly žádné výsledky. Naopak za hosty hrozili Havelka a Břížďala, kteří své šance však také nedotáhli k tížené brance. Po snaze domácích vyrovnat a snaze o závěrečném tlak však přišla závěrečná tečka. V sedmaosmdesáté minutě s k míči opět dostal Radek Havelka a druhým gólem v zápase dokázal, že se mu opravdu daří. Konečný stav utkání tedy byl 0:2.



Ohlasy k zápasu



TJ Vltavan Borotice
Radek Hnida: Zápas to byl určitě těžký, ale poradili jsme si s tím a prokázali jsme, že zvládneme i ty těžší zápasy.



Sestavy


FK Obořiště 1920
M. Jírek [-] - J. Boukal [-] , V. Sklenář [-] , V. Vobr [-] , D. Fröhlich [-] (46. T. Purkart [-] ) , R. Šimek [-] , J. Černý [-] , D. Dušek [-] (67. R. Schródl [-] ) , R. Mašek [-] , K. Tecl [-] , T. Kučina [-]

TJ Vltavan Borotice
R. Píša [-] - F. Beneš [-] , J. Šimonovský [-] , P. Břížďala [-] (70. J. Pilous [-] ) , R. Havelka [-] , J. Zbíral [-] , M. Doubek [-] , T. Kottnauer [-] , M. Velebil [-] , M. Pinta [-] , M. Pipota [-] (62. V. Drobílek [-] )

Místo: Obořiště. Počet diváků: 40. Rozhodčí: Ledínský Václav - ČERNÝ Jaroslav (N), BURIAN Pavel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.