Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.08.2015 17:00

1.kolo, Středočeský | Příbram | III. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Souboj nováčků vyzněl pro domácí


Branky


0

Souboj dvou celků, z nichž oba ještě v minulém ročníku hrály rozdílné soutěže, se odehrál v Rožmitálu pod Třemšínem. Domácí Rožmitál hostil Višňovou a byl favoritem utkání. Tento fakt byl patrný prakticky od začátku utkání, ale výrazný rozdíl ve skóre přišel až po změně stran.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rožmitál zasadil úder před poločasem

První kolo je bohaté na souboj nováčku ve třetí třídě skupina A. Další takovýto souboj se odehrál v Rožmitále pod Třemšínem, kam zavítala Višňová. Od začátku zápasu byl aktivnějším týmem ten hostující. Držel častěji míč na svých kopačkách, ale přes pozornou obranu domácích se nedokázali dostat do vážnější šance. Rožmitálští se do svých šancí dostávali hlavně díky breakovým situacím, a také velkých individuálních chybách hostujících hráčů. První branka respektive branky utkání padly v závěru prvního poločasu. Po dvou chybách Višňové se nejprve trefil Vlas a hned minutu poté Šturc. 

Obrat se nekonal

Do druhé půle znovu aktivně vstoupili hráči Višňové a podařilo se jim dostat se do hry kontaktní brankou po pěkné individuální akci Matějky. V tuto chvíli by se mohlo zdát, že se zápas vyrovná. Hosté začali domácí Rožmitál přehrávat a bylo opravdu jen otázkou času, kdy bude vyrovnáno. To by ovšem nesměla přijít další obrovská individuální chyba a první branka Doležala v utkání. Teď už se „nezkušený“ kádr Višňové psychicky položil a nedokázal se vrátit k té hře, se kterou nastoupil do druhého poločasu. Ondřej Doležal této situace využil hned osm minut po svém prvním gólu a skóroval podruhé. I přesto, že v držení míče by Višňová zvítězila tak domácí skórovali po rychlých akcích ještě dvakrát, trefili se Přígrodský a Suk. Domácí Rožmitál i přes svou taktiku alá Chelsea Londýn zvítězil, vysokým rozdílem a hosté budou muset zapracovat na své koncovce, pokud chtějí v příštích utkáních pomýšlet na body. Nutno podotknout, že utkání se odehrálo ve velice férovém duchu bez nějakých větších zákeřností a ostrých zákroků.



Ohlasy k zápasu


TJ Spartak Rožmitál pod Třemšínem B
Jan Antal (Rožmitál - Trenér): Do prvního zápasu jsme šli trošku s obavami, a tak jsme začali zápas opatrně. Záměr byl hrát ze zabezpečené obrany a spoléhat na protiútoky. Věděl jsem, že Višňová hraje dobrý nátlakový fotbal, takže jiná taktika zvolit nešla a to se také potvrdilo. Hosté začali zápas lépe a věřil jsem, že utkání zvládneme. Důležité góly padly před přestávkou a to byl dobrý impuls do naší další hry. Ve druhém poločase jsme mohli přidat ještě více branek, ale bohužel jsme neměli štěstí v koncovce. Škoda, že náš brankář neproměnil penaltu, ale i přesto bych jeho výkon, ale také výkon celého týmu hodnotil kladně. Chtěl bych poděkovat soupeři, že zápas se hrál velice férově a bez nějakých zákeřností.

FC Višňová
Jan Pinkava (Višňová – hráč): Nedokázali jsme dodržet taktické pokyny trenérů a velkými individuálními chybami jsme se připravili o možnost uhrát jakýkoliv výsledek, který by nám zajistil bodový zisk. Mladý tým Rožmitálu, doplněný o pár zkušených jedinců, hrál jednoduše a tvrdě trestal. Věřím, že v příštím zápase se z chyb poučíme a dokážeme naší atraktivní hru přetavit v body.



Sestavy


TJ Spartak Rožmitál pod Třemšínem B
J. Leitermann [-] - A. Trčka [-] , A. Přígrodský [-] (71. V. Přidgrodský [-] ) , A. Drechsler [-] (46. R. Kuba [-] ) , O. Doležal [-] (74. D. Rausz [-] ) , O. Melichar [-] , P. Mora [-] , Z. Vlasák [-] , F. Vlas [-] (46. D. Suk [-] ) , M. Šturc [-] , M. Šeda [-] (46. J. Stoklasa [-] )

FC Višňová
D. Švehla [-] (46. J. Klímek [-] ) - M. Hilman [-] , L. Řezáč [-] , Z. Černý [-] - J. Kotáb [-] , K. Bárta [-] , D. Kočí [-] , O. Matějka [-] (73. R. Šebesta [-] ) , J. Pinkava [-] - J. Peták [-] (46. L. Hroš [-] ) , M. Řezáč [-] (46. Z. Boukal [-] )

ŽK: 67. A. Přígrodský , 84. D. Suk - 60. Z. Boukal , 69. O. Matějka .
Hráči zápasu: O. Doležal .
Místo: Rožmitál pod Třemšínem. Počet diváků: 50. Rozhodčí: Stehlík Jan - BLAŽEK Michal (N), FRUŠTÍK Radek (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.