3:1
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.06.2023 17:00

25.kolo, Pardubický | 1.A třída , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Souboj o první místo pro Proseč


Branky


59. M. Marek , 65. P. Zelenka , 77. M. Plosza - 51. V. Spilko
6

V napínavém utkání mezi Prosečí a Prosetínem se odehrála pravá fotbalová bitva plná vášně, dramatických momentů a gólových oslav. Diváci byli svědky skvělého fotbalového představení obou týmů, které se snažily předvést své nejlepší výkony.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas byl bojovný a vyrovnaný. Oba týmy se snažily kontrolovat hru a hledat prostor k vstřelení branky. Hráči na obou stranách podávali maximální nasazení a tvrdě bojovali o každý míč. Výsledek se však do přestávky neměnil a oba týmy se musely spokojit se skóre 0:0.

Druhý poločas přinesl dramatický obrat. V 51. minutě se Prosetínu podařilo otevřít skóre díky gólu Václava Spilka, který se zblízka prosadil a poslal míč za brankovou čáru. To však jen povzbudilo domácí tým, který vzápětí začal svoji famózní obratovou jízdu.

V 59. minutě Martin Marek dokázal vyrovnat skóre a vrátit naději svému týmu. O pět minut později přišla další oslava na straně Proseče, když Patrik Zelenka využil příležitost a poslal míč přesně pod břevno. Skóre se tak otočilo ve prospěch domácího týmu.

Proseč nechtěla vedení pustit a bojovala o další góly. Jejich snaha byla odměněna v 77. minutě, kdy se Michal Plosza prosadil a zvýšil náskok na 3:1. To už bylo příliš pro Prosetín, který se snažil vrátit do zápasu, ale nedokázal se prosadit proti dobře bránící Proseči.

Zápas se blížil ke konci a domácí tým si udržel své vedení až do posledního hvizdu rozhodčího. Vítězství 3:1 bylo zasloužené a potvrzovalo sílu a kvalitu týmu Proseče.

Tento zápas bude v paměti fanoušků ještě dlouho zůstávat jako vzrušující a plný skvělých okamžiků. Proseč ukázala svou bojovnost, herní kvality a schopnost obrátit nepříznivý stav ve svůj prospěch



Ohlasy k zápasu



SK Sokol Prosetín
Ohlas z kabiny hostů: Zápas byl o první místo, dali jsme první gól ale pak bohužel padali góly jen do naší branky a utkání jsme nezvládli.



Sestavy


FK Proseč
J. Lampárek [-] - P. Stupavský [-] , M. Marek [-] (89. F. Romportl [-] ) , M. Plosza [-] , V. Koutný [-] , J. Marek [-] , V. Menc [-] (90. A. Odehnal [-] ) , P. Zelenka [-] , M. Vacek [-] , Z. Kunhart [-] , P. Hromádka [-]

SK Sokol Prosetín
R. Hlouš [-] - T. Kulháň [-] , J. Gabriel [-] , T. Tichý [-] , V. Marek [-] (21. A. Vařejčko [-] ) , F. Šafránek [-] , D. Filipi [-] , V. Spilko [-] , I. Šikl [-] (89. V. Pokorný [-] ) , R. Vodvárka [-] , F. Slavík [-] (46. O. Vařejčko [-] )

ŽK: 44. M. Marek , 67. J. Marek - 84. T. Kulháň .
Počet diváků: 300. Rozhodčí: Pagáč Ladislav - ŠTANCEL Miroslav, ČAPEK Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Jan Šimeček

Expert: František Jána
Tip experta: výhra domácích

Tip: výhra hostů