V. Marek 24.
D. Filipi 26.
V. Marek 35. (p.)
3:1
(3:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.05.2023 17:00

24.kolo, Pardubický | 1.A třída , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vítězství domácích!


Branky


24. V. Marek , 26. D. Filipi , 35. V. Marek (p.) - 10. M. Linhart
8

Ve vzájemném utkání mezi Prosetínem a Letohradem B se domácí tým radoval z vítězství. Prosetín porazil Letohrad B v poměru 3:1.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hned na začátku utkání se hosté ujali vedení, když Milan Linhart skóroval v 10. minutě. Nicméně Prosetín dokázal obrátit vývoj zápasu ve svůj prospěch.

Domácí tým odpověděl rychlým a efektivním způsobem. Vladimír Marek se dvakrát střelecky prosadil, a to v 24. minutě a následně i z penalty v 35. minutě. Kromě Vladimíra Marka se v prvním poločase za domácí prosadil taky David Filipi v 26. minutě. Domácí tak šli do kabin za vedení 3:1.

Letohrad B se snažil odpovědět a zvrátit vývoj utkání, ale Prosetín se dobře bránil a udržel své vedení. V závěrečných minutách se skóre nezměnilo a Prosetín si připsal tři body za vítězství.

Tento výsledek ukázal, že Prosetín byl v tomto utkání efektivnější před brankou soupeře. Domácí hráči se střelecky prosadili a dokázali obrátit nepříznivý vývoj zápasu ve svůj prospěch. Letohrad B se snažil, ale nedokázal se vyrovnat a odvrátit porážku.



Ohlasy k zápasu



FK OEZ Letohrad B
Matouš Pokorný: Začátek jsme měli dobry, i na špatném terénu jsme to měli pod kontrolou, zlomili nás ale 3 slepený góly - přímo z rohu, přesný centr do otevřené obrany a penalta. V druhém poločase se to už jen dohráválo.



Sestavy


SK Sokol Prosetín
D. Drahoš [-] - O. Tichý [-] , J. Gabriel [-] (83. O. Vít [-] ) , T. Tichý [-] , V. Marek [-] , F. Šafránek [-] , D. Filipi [-] (83. T. Kulháň [-] ) , V. Spilko [-] (19. A. Vařejčko [-] ) , I. Šikl [-] , R. Vodvárka [-] , F. Slavík [-] (69. O. Vařejčko [-] )

FK OEZ Letohrad B
M. Satoria [-] , J. Černohous [-] (63. J. Stejskal [-] ) , D. Štusák [-] , M. Filip [-] (69. M. Hauf [-] ) , D. Preclík [-] , Š. Polzer [-] , M. Linhart [-] , M. Pokorný [-] , P. Dušek [-] , K. Zeman [-] , Š. Šantrůček [-] (46. M. Krejčí [-] )

Počet diváků: 150. Rozhodčí: Vojta Jan - POKORNÝ Roman, ZITA Miloslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Jan Šimeček

Expert: Petr Mužíček
Tip experta: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích