F. Mastný 50. (p.)
F. Mastný 63. (p.)
J. Vitásek 73.
3:7
(0:5)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.09.2015 16:30

5.kolo, Středočeský | Příbram | III. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kaňa - Chudý a Pičín znovu prohrává + foto


Branky


50. F. Mastný (p.) , 63. F. Mastný (p.) , 73. J. Vitásek - 21. J. Chudý , 28. J. Chudý , 30. J. Chudý , 37. J. Chudý , 44. F. Kaňa , 60. M. Synek , 85. F. Kaňa
0

Domácí Pičín B, dnes sehrál další zápas, ve kterém nebyl favoritem, ale překvapení mohou přijít kdykoliv. Hosté z Narysova však měli také obrovskou motivaci, aby si připsali do tabulky další body. V utkání zářil hlavně útočník Jan Chudý, který o osudu utkání rozhodl hned v úvodních minutách utkání. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Chudý 4 branky během 37 minut

Hostující Narysov začal utkání ve velkém stylu. Ihned od prvních minut se dostával do šancí, které byli nebezpečné, ale první branka přišla ve 21. minutě.  To se poprvé trefil Jan Chudý. Ten samý hráč stejný kousek předvedl ještě v minutě 28, 30 a 37. Byly z toho snad nejrychlejší čtyři branky v historii Narysova. Domácí obrana si s tímto hráčem, kterému branky připravili spoluhráči a Chudý vždy bravurně dokončil, nevěděli rady.  Poločasový výsledek ještě vylepšil pátou brankou Filip Kaňa. V prvním poločase předvedl rozhodně nejlepší fotbal v letošní sezóně. Vytvářel si spousty šancí a hlavně Filip Kaňa byl ze středu zálohy autorem většiny přihrávek a zahajoval snad každou šanci svého celku. Když se ještě přidal výtečný Mašek, bylo pro domácí více než těžké své soupeře ubránit.

Již to není tak fotbalové

Ve druhém poločase již tak atraktivní fotbal k vidění nebyl a to vše bylo ovlivněno vyloučením hostujícího brankáře, který hasil chybu svých spoluhráčů faulem, následovala penalta., kterou proměnil František Mastný. Další pokutový kop přišel znovu pro domácí a Mastný se radoval po druhé. Toto byli jediné chvíle, kdy domácí byli mírně lepším týmem, ale obrana Narysova pod tlakem vše ustála. Hosté vědomi si svého náskoku se mohli spoléhat na brejkové situace a i to je pro Filipa Kaňu ideální. Michal Synek využil pas od Kani a skóroval. Domácí sice ještě jednou snížili na rozdíl tří branek, ale záložník Kaňa si vzal poslední slovo a do prázdné branky skóroval po sedmé. Vítězství bylo naprosto zasloužené a Narysov by se díky tomu mohl chytit do dalších utkání.



Ohlasy k zápasu



SK Třebsko
Filip Kaňa (Narysov - Hráč): První poločas byl fotbalovější a nám se dařilo naprosto všechno. Fantastický výkon předvedl Chudý a na takový výkon od něj dlouho nepamatuji. Druhý poločas rozhodlo vyloučení našeho brankáře, ale tam se ukázala naše morální síla a utkání jsme zvládli. Snad se nakopneme i do dalších utkání a budeme zase vyhrávat.



Sestavy


TJ Sokol Pičín B
M. Koudela [-] - M. Zvolenský [-] (63. P. Svojtka [-] ) , L. Troler [-] (46. J. Vitásek [-] ) , V. Hoshko [-] , J. Tesárek [-] (62. M. Kuba [-] ) - M. Kříž [-] , F. Mastný [-] , J. Rampa [-] , J. Herák [-] - V. Koffi [-] (46. R. Vokurka [-] ) , T. Pecka [-]

SK Třebsko
V. Přibyl [-] - J. Horáček [-] , M. Hájek [-] - J. Vávra [-] , J. Skotnica [-] , J. Mašek [-] , F. Kaňa [-] - M. Synek [-] , J. Chudý [-] - P. Franěk [-] , P. Přikryl [-]

ŽK: 54. M. Zvolenský , 75. P. Svojtka - 62. M. Hájek , 77. J. Chudý . ČK: 50. V. Přibyl .
Hráči zápasu: F. Mastný - J. Chudý .
Místo: Sokol Pičín. Počet diváků: 50. Rozhodčí: ŠUSTA Miloslav - BOROVIČKA Jiří (N), FUNK Jiří (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.