1:3
(0:3)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.05.2023 10:15

28.kolo, Pardubický | Krajský přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Přelouč přetlačila Moravany


Branky


77. Š. Janatka - 9. J. Novák , 25. D. Čada , 44. J. Klas
6

V utkání mezi Moravany a Přeloučí se hrál zajímavý fotbal, který skončil vítězstvím Přelouče 3:1.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hostující tým se dostal do vedení už v 9. minutě, kdy se prosadil Jakub Novák a poslal svůj tým do vedení. Přelouč pokračovala ve své aktivní hře a v 25. minutě přidala druhý gól, který vstřelil David Čada. Oba góly ukázaly sílu a nebezpečí útoku Přelouče.

Před koncem prvního poločasu se Přelouč dokázala prosadit ještě jednou. Tentokrát byl úspěšný Jakub Klas, který svým gólem v 44. minutě navýšil vedení hostů na 3:0. Moravany se snažily odpovědět a přiblížit se soupeři, ale jejich snaha byla do té doby neúspěšná.

 

Ve druhém poločase se hra vyrovnala a Moravany se podařilo snížit na 3:1. Štěpán Janatka se prosadil v 77. minutě a poslal naději do týmu. Moravany se snažily o další góly, ale nedokázaly se prosadit proti pevné obraně Přelouče.

Přelouč si tak odvezla vítězství 3:1 a tři důležité body. Moravany se zatím nemohly radovat z vítězství, ale mohou být spokojeny s tím, že se jim podařilo skórovat alespoň jednou. Celkově šlo o dobře odehrané utkání s aktivním fotbalem a gólovými momenty na obou stranách.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Moravany
Marek Lukas: Dnešní zápas jsme si prohráli sami. Doslova jsme darovali první dva góly soupeři a prohrávali 2:0, poté jsme sice více drželi balon, ale sance jsme neměli. Druhý poločas jsme snížili, ale už jsme neměli sílu vyrovnat. Tímto výkonem jsme potvrdili, že do kraje opravdu nepatříme.




Sestavy


TJ Sokol Moravany
B. Branda [-] (62. F. Metelka [-] ) - D. Teplý [-] , R. Šafránek [-] (46. M. Lukas [-] ) , Š. Kakrda [-] , J. Branda [-] (54. A. Hájek [-] ) , M. Knotek [-] , M. Kosina [-] , A. Záleský [-] , J. Richter [-] (76. J. Hurta [-] ) , J. Lukas [-] , Š. Janatka [-]

FK Přelouč
J. Šutovec [-] - L. Voženílek [-] , J. Hrečín [-] (54. M. Hladík [-] ) , R. Forman [-] , D. Čada [-] , M. Kačírek [-] (65. L. Machačný [-] ) , V. Voženílek [-] (82. D. Dlask [-] ) , T. Husák [-] , J. Novák [-] (80. V. Vančura [-] ) , L. Chaloupský [-] , J. Klas [-] (73. T. Lipavský [-] )

ŽK: 43. D. Teplý , 50. B. Branda , 69. J. Lukas , 79. A. Záleský , 89. A. Hájek - 62. R. Forman , 79. L. Chaloupský .
Počet diváků: 101. Rozhodčí: DOSKOČIL Radim - KOMÍNEK Lukáš, KODÝDEK Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Jan Šimeček

Expert: Matěj Jeřábek
Tip experta: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích