P. Kárský 22.
V. Kejmar 79. (p.)
2:2
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.04.2023 16:30

24.kolo, Pardubický | Krajský přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Remíza v posledních minutách


Branky


22. P. Kárský , 79. V. Kejmar (p.) - 1. V. Novotný , 91. P. Lexman
6

Ve fotbalovém zápase krajského přeboru se střetly týmy SK Lázně Bohdaneč a SKP Slovan Moravská Třebová. Zápas se hrál za pěkného počasí a na trávníku se představili hráči, kteří chtěli ukázat své umění a získat tři body pro svůj tým.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Už v první minutě

Hned v první minutě zápasu se hosté z Moravské Třebové ujali vedení gólem Václava Novotného. Domácí tým se ale nevzdal a snažil se srovnat skóre. V 22. minutě se to povedlo díky gólu P. Kárského, který srovnal na 1:1.Oba týmy si vytvářely šance, ale další góly v prvním poločase již nepadly a tak se šlo do kabin za stavu 1:1.Ve druhé půli pokračovala hra vyrovnaně, oba týmy si vytvářely šance a snažily se skórovat.

Vyrovnání za pět půlnoc

V 79. minutě se domácímu týmu podařilo skórovat z penalty, kterou proměnil V. Kejmar. Domácí tým si myslel, že už si tři body pohlídá, ale hosté se nevzdávali a v nastaveném čase dokázali srovnat stav zápasu díky gólu Pavla Lexmana.

Zápas tak skončil remízou 2:2 a oba týmy si připsaly po bodu. Domácí tým ze Lázní Bohdaneč může být zklamaný, že nedokázal udržet vedení a získat tři body, zatímco hosté z Moravské Třebové si odváží cenný bod ze hřiště soupeře.



Ohlasy k zápasu



SKP Slovan Moravská Třebová
Libor Lebiš: Do zápasu jsme vstoupili dobře, když se nám podařilo hned v první minutě po pěkně akci skórovat. Soupeř bohužel srovnal po pěkné střele zpoza vápna. Druhý poločas byl zápas vyrovnaný, soupeř se dostal po penaltě do vedení. Nám se naštěstí povedlo v poslední vyrovnat.



Sestavy


SK Lázně Bohdaneč
Š. Hrnčíř [-] - F. Panchártek [-] , R. Klouda [-] , T. Virt [-] (74. O. Norek [-] ) , M. Hundák [-] (67. V. Kakrda [-] ) , P. Kárský [-] , F. Janeček [-] , T. Klátil [-] (46. P. Břeň [-] ) , V. Kejmar [-] , J. Koblížek [-] , L. Flekr [-]

SKP Slovan Moravská Třebová
M. Schreiber [-] - R. Polák [-] (46. Z. Kudyn [-] ) , P. Lexman [-] , M. Holub [-] , J. Lexmaul [-] (85. J. Šafránek [-] ) , V. Novotný [-] , J. Schütz [-] , L. Lebiš [-] , M. Smékal [-] (85. H. Herasymenko [-] ) , O. Kopa [-] , M. Olejník [-]

ŽK: 31. F. Panchártek , 45. J. Koblížek , 55. L. Flekr , 60. R. Klouda , 79. V. Kejmar , 85. V. Kakrda - 45. R. Polák , 51. Z. Kudyn , 77. P. Lexman , 80. V. Novotný , 82. M. Holub . ČK: 90. M. Holub .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: STÁREK Jiří - FRANK Vojtěch, JANEČEK Štěpán.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Jan Šimeček

Expert: Marek Lukas
Tip experta: výhra domácích

Tipuji výhru domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích