Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.06.2023 10:15

14.kolo, Královéhradecký | 1.B třída sk. B, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Černilov domácí výhrou nad Velichovkami uhájil čtvrté místo


Branky


7

Přímý souboj o čtvrté místo svedli Velichovky s Černilovem. Domácí Černilov i díky dvěma brankám Svatoně zápas zvládl a udržel si čtvrtou příčku.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Zajímavá první půle

V závěrečném zápase měly Velichovky dobrý vstup do zápasu, držely častěji míč, po jednom rohovém kopu pomohla domácím tyč. Černilov udeřil prakticky z prvního útoku po pravé straně si míč navedl na střelu Hrubý a křížnou střelou překonal Mertlíka. Odpověď Velichovek však byla poměrně rychlá, když se prosadil Hanusík. Poté měli velkou šanci domácí, ale únik domácího útočníka zlikvidoval Merlík. V zajímavém prvním poločase se domácí dočkali ve 37. minutě, když bombou na přední tyč vrátil vedení Svatoň. Krátce na to mohlo být znovu vyrovnáno, ale Panenkův lob přes vyběhnuvšího brankáře skončil na tyči. Domácí brankář pak vychytal i střelu Grmely, a tak do kabin šli spokojenější domácí. 

Černilov si v druhé půli výhru pohlídal

Po změně stran tempo hry upadlo, Velichovkám už se nedařilo kombinovat, a tak se do šancí už nedostávali. Domácí měli pár zajímavých možností zvýšit, ale to se jim povedlo až v 77. minutě, když přetažený míč na zadní tyč uklidil do sítě Flégl. Poté ještě domácí ztvrdili výhru, kdy do otevřené obrany se vřítil Svatoň a podél brankáře zvýšil. Velichovky se ještě dočkaly korekce v závěru, kdy Filipovu pobídku usměrnil z malého vápna do sítě Rieger.   



Ohlasy k zápasu


FK Černilov
Jaroslav Kosina, trenér: Podařilo se nám navázat na zápas v Javornici včetně střelců branek.Od začátku zápasu byl domácí tým pohyblivější a aktivnější.Vedoucí gól vstřelil Honza Hrubý. Soupeř vstřelil vyrovnávací gól se štěstím po tečované střele. Další branky vstřelil dobře hrající Svatoň 2x a Flégl. Druhý poločas měl Černilov pod kontrolou.Svojí zkušeností a fotbalovostí nám pomohl Marian Hock.Stínem utkání je zbytečně zranění Hrubého.Děkuji novému výboru,hráčům,fanouškům a sponzorům za zvládnutí náročné sezóny.

TJ Velichovky
Jiří Lebedinský, trenér: První poločas jsme odehráli velmi dobře a troufám si říct, že jsme byli lepším i nebezpečnějším týmem, ovšem naše šance jsme nedokázali využít, naopak domácí byli velmi produktivní. Druhý poločas se nám již tak nepovedl a obraz hry se změnil. Děkuji všem hráčům za sezónu 2022-2023, která byla dlouhá a náročná. Rovněž moc děkuji všem fanouškům, kteří nás jezdili celou sezónu povzbuzovat, neboť takovýto FAN-CLUB nemá žádný tým a troufám si říci, že ani ve vyšších soutěžích!



Sestavy


FK Černilov
J. Maléř [-] - V. Svatoň [-] , M. Hock [-] (82. A. Brom [-] ) , J. Hrubý [-] (46. K. Holeček [-] ) , M. Völtz [-] (65. M. Novák [-] ) , T. Schwarzer [-] , M. Flégl [-] (78. F. Slepička [-] ) , M. Voltr [-] (78. J. Taclík [-] ) , M. Jaborník [-] , L. Daněk [-] , T. Bešík [-]

TJ Velichovky
T. Mertlík [-] - M. Panenka [-] , T. Vít [-] (65. O. Runkas [-] ) , T. Hanusík [-] (37. L. Emlar [-] ) , M. Novotný [-] , J. Emlar [-] (82. J. Filip [-] ) , M. Németh [-] , M. Karel [-] , M. Grmela [-] , M. Pácalt [-] , A. Rieger [-]

ŽK: 87. J. Taclík - 43. L. Emlar , 48. M. Karel .
Počet diváků: 65. Rozhodčí: Říha Mgr. Luboš - NOVOTNÝ David, JEHLIČKA František.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Michal Švorc

Expert: Šimon Derner
Tip experta: výhra domácích

Zde si myslím, že padne více než 5 branek. Za Černilov vstřelí branku Honza Hrubý a za Velichovky Lukáš Emlar. U Velichovek se projeví větší marodka a Černilov si díky vítězství pro sebe uzme 4. místo v tabulce.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích