Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.06.2023 14:00

14.kolo, Královéhradecký | 1.B třída sk. B, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Slavia se s I.B třídou rozloučila třinácti góly


7

Lídr tabulky potvrdil svoji dominanci i v posledním zápase, kdy porazil sestupující Vamberk vysoko 13:1.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Slavia se v první půli zahřívala

Slavia od prvních minut diktovala tempo hry a již v 9. minutě po gólech Mukařovského a Brázdy vedla 2:0. Do poločasu se ještě trefil Marek Poláček a do šaten odcházel tým Jaroslava Šlégra s pohodlným náskokem 3:0. Nic však nenasvědčovalo tomu, že by mělo dojít k až tak velkému debaklu. 

Sedm branek Šimona Dernera

Domácí do druhé půle vstoupili nejspíše s cílem pomoci Šimonu Derneri k zisku koruny krále střelců o kterou na dálku bojoval s Janem Plškem z Českého Meziříčí. Slávistický kanonýr se v druhém poločase trefil sedmkrát a završil svůj gólový účet na 37 branek! Ani to mu však nestačilo, protože Jan Plšek se v zápase proti Malšově Lhotě trefil dvakrát a o jednu branku svého soupeře v tabulce porazil.

 

Za Slavii se v druhé půli ještě trefili Erber, Franc a druhou branku přidal Poláček. V závěru se dokázali gólově prosadit i hosté, když jejch jedinou branku vstřelil Jan Müller.



Ohlasy k zápasu



TJ Baník Vamberk
Milan Bořek, trenér: Zasloužené vítězství domácích.



Sestavy


FC Slavia Hradec Králové B
V. Novák [-] - M. Brázda [-] , M. Šolc [-] , J. Špaček [-] , M. Klicnar [-] , J. Mukařovský [-] (74. J. Moník [-] ) , T. Erber [-] (58. J. Franc [-] ) , J. Linhart [-] (47. T. Kašpar [-] ) , Š. Derner [-] , J. Lán [-] , M. Poláček [-] (58. D. Václavíček [-] )

TJ Baník Vamberk
M. Cit [-] - M. Malý [-] , M. Adamec [-] , D. Cit [-] , O. Bek [-] , D. Hamerský [-] , T. Hájek [-] , O. Bastos [-] , O. Mráz [-] , R. Štěpánek [-] , J. Müller [-]

ŽK: 27. J. Špaček , 47. J. Linhart .
Počet diváků: 30. Rozhodčí: Pilný Marek - NOVOTNÝ Zbyněk, TUREK Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Michal Švorc

Expert: Šimon Derner
Tip experta: výhra domácích

Určitě si chceme tento zápas užít. Přeci jen nikdo nechce přebírat pohár po prohře. Myslím si, že se bude hrát bezstarostný fotbal z obou stran a my se budeme snažit vstřelit co nejvíce branek. Jen já jich potřebuji vstřelit minimálně 6, abych dohnal krále střelců Honzu Plška. (smích). Vyhrajeme 5:1.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích