Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.06.2023 17:00

26.kolo, Královéhradecký | 1.B třída sk. B, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Slavia dokázala zvítězit i ve Velichovkách


Branky


6

Do Velichovek přijela rezerva hradecké Slavie v roli jasného vítěze a favorita, a tak se očekávalo, jak dokáží domácí držet krok se suverénem soutěže.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Zajímavá první půle

Utkání mělo známky konce sezony, prořídlé sestavy, teplo, a tak se hrál bezstarostný, ale zajímavý fotbal. Zatímco první střela Velichovek skončila těsně vedle, ta slávistická se ujala zásluhou Poláčka. Slávisté měli další možnosti navýšit skóre, ale to se jim nepovedlo. Postupně domácí srovnávali hru, gólu byl blízko Lukáš Emlar, ale trefil jen tyč. Za hosty poté zvýšil na 2:0 Šimon Derner. Velichovky byly lídrovi důstojným soupeřem a snížení přišlo v závěru první půle, kdy Jakub Emlar zahrával trestný kop, který usměrnil do vlastní branky Chlumecký. 

Velichovky byly aktivní, Slavia ale ukázala neuvěřitelnou gólovou efektivitu

Velichovky měly výborný vstup do druhé půle a vytvářely si nebezpečné šance, obrana a brankář Slavie se musely ohánět, aby neinkasovali. Slávisté dopředu hráli poměrně úsporně, ale ukázali svoji obrovskou kvalitu a dokázali narozdíl od domácích zvýšit skóre, když Derner stál tam kde měl a do prázdné branky uklidil vyraženou střelu, 3:1.

 

Zápletka přišla v 82. minutě, kdy po pěkném vybídnutí Novotného šel sám na Nováka Pácalt a snížil na 2:3. Slavia si vzala dvougólové vedení rychle zpět, když brejk hostů do otevřené obrany zakončoval nikdo jiný než Šimon Derner a vstřelil tak svůj již třicáty gól v sezóně! Podobná situace přišla ještě se závěrečným hvizdem sudího, a tak lídr ještě jedním gólem zvýraznil své vítězství. 



Ohlasy k zápasu


ohlasy budou doplněny




Sestavy


TJ Velichovky
T. Mertlík [-] - O. Runkas [-] , L. Emlar [-] , P. Dyrc [-] (66. M. Novotný [-] ) , T. Hanusík [-] , J. Emlar [-] , M. Németh [-] , M. Karel [-] , M. Grmela [-] , M. Pácalt [-] , A. Rieger [-]

FC Slavia Hradec Králové B
V. Novák [-] - J. Mukařovský [-] , T. Erber [-] , P. Chlumecký [-] , J. Linhart [-] (60. J. Moník [-] ) , T. Kašpar [-] , O. Pulkrábek [-] , M. Kott [-] , Š. Derner [-] , J. Lán [-] , M. Poláček [-]

ŽK: 78. J. Mukařovský , 80. J. Moník , 83. M. Poláček .
Počet diváků: 85. Rozhodčí: ŘÍHA Martin - KRIEGLER Pavel, KAŠPÁREK Pavel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Michal Švorc

Expert: David Lemon
Tip experta: výhra hostů

Slavia si poradí s domácími a v klidu zvítězí .