0:4
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.06.2023 10:15

26.kolo, Královéhradecký | 1.B třída sk. B, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Černilov zvládl zápas na horké půdě v Javornici


Branky


24. J. Kráčmer (vl.) , 52. J. Hrubý , 56. M. Flégl , 59. J. Hrubý
6

Javornice domácí zápasy většinou zvládá. V tomto kole se ovšem musela sklonit před Černilovem.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vlastní gól

První šanci zápasu měli domácí, když v 11. minutě měl gól na hlavě Ondřej Nosek. O chvíli později se v šanci objevil javornický útočník Krejčí, jeho střela ale skončila pouze na tyči. Javornice měla v úvodu více šancí na otevření skóre, byli to ale hosté, kteří se dotali do vedení, když si do vlastní branky nešťastně srazil míč Jan Kráčmer. Poté se hra přelévala ze strany na stranu a šance byly k vidění na obou stranách, proti ovšem vždy byli dobře chytající gólmani nebo branková konstrukce.

Hosté v první patnáctiminutovce druhé půle zápas rozhodli

Černilov se hned v úvodu druhé půle dostal do dvoubrankového vedení, když se po pěkném centru hlavou prosadil Hrubý. V 57. minutě to bylo již 4:0, když hosté využili přečíslení dva na jednoho a Martin Flégl vystřelil hostům dvoubrankový náskok. V 59. minutě dal razítko na výhru Černilova svoji druhou brankou Hrubý, když zakončil svůj samostný průnik. 

 

V posledních třiceti minutách zápasu opět úřadovali gólmani Kasper s Maléřem a nebo útočníci na jedné či oné straně selhali ve finální fázi. Černlov si tak mohl připsat tři body za jasné vítězství 4:0 a stále je ve hře o čtvrté místo.

 

 



Ohlasy k zápasu



FK Černilov
Jaroslav Kosina, trenér: Dneska všechno fungovalo jak mělo a tomu odpovídá výsledek.Žádná hloupá chyba a proměňování šancí.Branku neskutečně zavřel Maléř.Děkuji dorostencům za výpomoc a oživení hry.Dva góly nestárnoucího Hrubého, jeden po asistenci výborně hrajícího Svatoně. Střelecky se snad probudil Flégl. Vzadu hru dirigovala dvojice Jaborník-Daněk. Jediné nebezpečí domácích,dlouhé auty uskákal kapitán Schwarzer.Ale vítězství je dobrá práce celého týmu!!! Utkání velmi dobře odřídila trojice rozhodčích.



Sestavy


Javornice
L. Kasper [-] - P. Drašnar [-] (87. T. Plesl [-] ) , J. Kráčmer [-] , D. Suk [-] , P. Kasper [-] , M. Šrefl [-] , J. Kovaříček [-] , A. Krejčí [-] , S. Koutský [-] , F. Dvořák [-] (46. J. Hovorka [-] ) , O. Nosek [-] (87. L. Harbich [-] )

FK Černilov
J. Maléř [-] - J. Taclík [-] (72. F. Slepička [-] ) , V. Svatoň [-] , J. Hrubý [-] , L. Mikunda [-] , T. Schwarzer [-] , M. Flégl [-] (67. M. Völtz [-] ) , M. Voltr [-] , M. Jaborník [-] , L. Daněk [-] , T. Bešík [-]

ŽK: 83. M. Šrefl - 80. M. Voltr .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: KRIEGLER Pavel - ŘÍHA Martin, MARTÍNEK Miroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Michal Švorc

Expert: David Lemon
Tip experta: remíza

Javornice doma umí a těží z maleho hřiště, ale Černilov bude vyrovnaným soupeřem.