6:0
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.06.2023 17:00

26.kolo, Královéhradecký | 1.B třída sk. B, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vamberk nadělil Hronovu kanára


Branky


27. P. Šimeček (p.) , 45. O. Bastos , 57. P. Šimeček , 76. O. Bastos , 82. O. Bastos , 89. P. Šimeček
6

Již jasně sestupující Vamberk přivítal na svém hřišti Hronov, tým který si výsledky v posledních zápasech zajistil setrvání v soutěži i pro následující sezónu. Favoritem tohoto zápasu byl Hronov, ten ale svoji roli nepotvrdil a nakonec si domu odvezl překvapivý debakl 0:6.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vamberk od prvních minut tlačil soupeře

Domácí začali aktivně a již ve druhé minutě nastřelili břevno. V následujících minutách hronovskou obranu zlobili zejména velmi dobře hrající Šimeček s Bastosem. První branka padla ve 27. minutě, kdy hosté museli rychlý brejk domácích řešit za cenu faulu a kopala se penalta. K ní se postavil Šimeček a poslal Vamberk do vedení. Už to vypadlo, že se do šaten bude odcházet za stavu 1:0, když těsně před odchodem do šaten udeřil Bastos a zvýšil na 2:0.

Vamberk i v deseti dokázal přidat další branky

Hned v úvodu druhé půle přišla nepříjemná situace pro Vamberk, když po druhé žluté kartě musel ze hřiště Zdeněk Tobiška. Následující minuty Hronov využil početní převahu a dostal domácí pod lehký tlak, bohužel zůstal pouze u náznaků šancí a rohů. V 57. minutě zakončil další brejkovou situaci Šimeček a bylo to již 3:0. Od té doby vládl na hřišti již pouze Vamberk a přidal další tři branky. Dvakrát se trefil Bastos a jednou Šimeček. Oba vamberečtí útočníci si připsali hattrick a hlavně díky nim si Vamberk připsal tři body za výhru, která pro ně bohužel už nic moc neřeší.



Ohlasy k zápasu


TJ Baník Vamberk
Milan Bořek, trenér: Dobrá hra celého týmu přinesla zasloužené vítězství.

AFK Hronov
Jaroslav Rubeš, trenér: Dnes jsme předvedli nejhorší výkon v sezóně. Ačkoli hrál soupeř v deseti skoro celý druhý poločas, dokázal nám Vamberk dát další 4 góly. Byl to výkon se kterým bychom neobstáli ani v okrese, musíme se z toho poučit.



Sestavy


TJ Baník Vamberk
M. Cit [-] - P. Šimeček [-] , D. Cit [-] (46. J. Kotýza [-] ) , O. Bek [-] , Z. Tobiška [-] , D. Hamerský [-] , T. Hájek [-] , O. Bastos [-] , O. Mráz [-] , M. Češka [-] , R. Štěpánek [-]

AFK Hronov
D. Balcar [-] - M. Ansorge [-] (61. L. Klabník [-] ) , Z. Bašta [-] , V. Tichý [-] , V. Pohl [-] , A. Kubeček [-] , M. Rosokha [-] , J. Exner [-] , M. Zíta [-] , M. Lemko [-] (83. T. Zíta [-] ) , M. Puraš [-]

ŽK: 16. Z. Tobiška , 72. M. Češka - 26. M. Ansorge , 43. J. Exner . ČK: 49. Z. Tobiška .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Koutník Michal - ČOŽÍK Marek, BEČVÁŘ Lubomír.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Michal Švorc

Expert: David Lemon
Tip experta: výhra domácích

Vamberk to doma urve, Hronovu už o nic nejde.