Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.06.2023 17:00

25.kolo, Královéhradecký | 1.B třída sk. B, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vamberk přehrál trápící se Opočno


Branky


5

Souboj týmu ze spodní části tabulky vyzněl jasně pro hosty z Vamberka. Domácí několikrát podržel dobře chytající Malý a i díky tomu se skóre zápasu zastavilu za stavu 4:1.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vamberk rozhodl o výsledku během prvních osmi minut

Vamberk poslal do vedení už ve 4. minutě Martin Češka. V 8. minutě se po pěkné individuální akci prosadil Müller, který nejprve obešel gómana Malého potom i obránce France a poslal hosty do dvoubrakového vedení. Dobrý výkon Vamberka v prvním poločase podtrhl ve 23. minutě Zdeněk Tobšak, který zvyšoval na poločasových 3:0. 

Vamberk si v druhé půli vítězství pohlídal

I v druhé půli byl Vamberk aktivnější a dostával se do více šancí. Opočno několikrát podržel brankář Malý a nebo hostující hráči své šance trestuhodně zahodili. Vyjímkou byla akce, vambereckého Bastose, který v 67. minutě zvyšoval už na 4:0.

 

Opočno dokázalo pouze snížit v 74. minutě zásluhou Kristiána Krištofa. Jarní trápění Opočna pokračuje a tým Martina Šnajdra musí v posledních dvou zápasech bodovat, aby zajistil, že Opočno bude v I.B třídě působit i příští sezónu.



Ohlasy k zápasu


TJ Spartak Opočno
Martin Šnajdr, trenér: Po středeční prohře v derby s Meziříčím a 3 záchranářskými zápasy před námi, už nebylo kam couvnout. Bohužel, to co jsme předvedli, to už nebyla ani parodie, ale groteska a totální výbuch! Naše zápasy jsou dokola otáčející se smyčka s neskutečnými chybami a výkony, které neodpovídají tomu, že hrajeme o sestup. Vamberk vyhrál zaslouženě a jen díky brankáři Malému a jalovým útočníkům hostí jsme inkasovali pouze 4x. Gratulace Vamberku a omluva našim divákům...




Sestavy


TJ Spartak Opočno
M. Malý [-] - N. Soumar [-] (72. M. Šnajdr [-] ) , M. Labik [-] (46. M. Holub [-] ) , J. Franc [-] , T. Přibyl [-] , S. Jech [-] (83. D. Hrudík [-] ) , T. Vlach [-] , D. Drašnar [-] , M. Vondřejc [-] , K. Krištof [-] (83. V. Lukášek [-] ) , M. Pago [-] (23. L. Čtvrtečka [-] )

TJ Baník Vamberk
M. Cit [-] - O. Bek [-] , Z. Tobiška [-] (70. T. Mudruňka [-] ) , J. Müller [-] , D. Hamerský [-] , T. Hájek [-] , J. Kotýza [-] , O. Bastos [-] , O. Mráz [-] , M. Češka [-] (72. T. Šafařík [-] ) , R. Štěpánek [-]

ŽK: 45. S. Jech , 80. D. Hrudík , 89. M. Vondřejc - 43. O. Mráz , 52. M. Češka , 89. J. Kotýza .
Počet diváků: 110. Rozhodčí: KIEC Martin - KRIEGLER Pavel, ŘÍHA Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Michal Švorc

Expert:
Tip experta: remíza

vyrovnaný zápas, na penalty zvítězí Vamberk

Tip: výhra domácích