2:1
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.06.2023 17:00

25.kolo, Královéhradecký | 1.B třída sk. B, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Malšovice vykřesaly teoretickou šanci na záchranu


Branky


5

Malšovice doma přivítaly Zdelov a pokud si chtěly udržet šanci na udržení v I.B třídě, musely bodovat. To se jim po tvrdé bitvě nakonec podařilo a stále drží šanci na udržení.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Zdelov poslal do vedení Komárek

Od prvních minut se hrál důrazný fotbal. Malšovice byly aktivnější. Zdelov si vytvořil také šance, ale většinou vázla finální fáze. Do vedení šli hosté, když Novák ve 30. minutě pěknou přihrávkou vyslal na steč Komárka, který zachoval klidnou hlavu a překonal Blažka. Domácím se ale podařilo těsně před odchodem do šaten srovnat, když Libřický využil možnosti pokutového kopu a srovnal na 1:1.

Výhru Malšovic vystřelil dobře hrající Libřický

Obraz hry se v druhé půli příliš nezměil, Zdelov hrál ze zabezpečené obrany a spoléhal na rychlé brejky. Malšovicím se podařilo otočit skóre v 57. minutě, kdy se odražený míč dostal ke Stanislavu Libřickému, který druhým přesným zásahem překonal Beránka. Po zbytek zápasu byly k vidění šance na obou stranách, Zdelov několikrát podržel zkušený gólman Beránek a hosté v 85. minutě doknce sahali po vyrovnání, když Weisserova hlavička bohužel pro Zdelov skončila pouze na břevně. Malšovice tak dokázaly udržet jednobrankové vedení a mohly se radovat z vítězství, které je stále drží ve hře o setrvání v I.B třídě.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Malšovice
Lukáš Zrůst, trenér: K utkání se Zdelovem jsme nastupovali oslabení o 6 hráčů. I tak jsme ale samozřejmě chtěli bodovat a potěšit fanoušky po zpackané sezóně. Zápas probíhal v bojovém duchu ale troufnu si říct že většina herního času byla pod naši kontrolou. Celý tým chválím za dobrý přístup a přeji si ať to takhle pokračuje dále. Za zmínku stojí velmi kvalitní trojka sudích, utkání měli pod kontrolou a když bylo třeba tak si zjednali respekt! Klobouk dolů!

FC Zdelov 1963
Miloš Zeman, trenér: Konec sezóny je pro nás těžký co se týká kádru a ne jinak tomu bylo i dnes. K utkání jsme odjížděli ve 12 lidech a brzy se ukázalo že je to málo. Snaha byla, ale kvalita chyběla a navíc 3 hráči dohrávali se zraněním. Domácím jsme ty dva vstřelené góly doslova darovali, proto odjíždíme bez bodů.



Sestavy


TJ Sokol Malšovice
D. Blažko [-] - J. Brokeš [-] (77. L. Jarotek [-] ) , P. Soukup [-] (77. J. Teichman [-] ) , Z. Papík [-] (54. J. Janský [-] ) , S. Libřický [-] , P. Majer [-] , J. Paulovič [-] (63. M. Mihulka [-] ) , L. Kocman [-] , D. Krejčí [-] , J. Javůrek [-] , Z. Libřický [-]

FC Zdelov 1963
L. Beránek [-] - A. Lipenský [-] , O. Bečka [-] , D. Komárek [-] , T. Novák [-] , J. Weisser [-] , M. Neubecker [-] , J. Novotný [-] , A. Forche [-] , O. Furda [-] , M. Horák [-] (46. J. Kozel [-] )

ŽK: 82. A. Lipenský , 87. D. Komárek .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: Bečvář Lubomír - KOUTNÍK Michal, SVOBODA Radek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Michal Švorc

Expert:
Tip experta: výhra domácích

výhra domácích

Tip: výhra domácích