1:0p.
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.05.2023 17:00

24.kolo, Královéhradecký | 1.B třída sk. B, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Ve Velichovkách góly nepadaly


Branky


6

Sto padesát diváků, kteří dorazili na zápas do Velichovek se gólu bohužel nedočkali. V penaltách nakonec byli úspěšnější domácí.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V první půli zazvonilo pouze břevno

Velichovky mohly hned v první minutě otevřít skóre, když se do vápna prodral Panenka, jeho přihrávku skrz vápno však zakončil Dyrc do břevna. To byla snad největší možnost první půle. Hra se totiž odehrávala mezi oběma šestnáctkami, když už to vypadalo, že by si některý tým prosadil do koncovky, pozorná obrana včas zatáhla za záchranou brzdu, čímž zmařila rozvíjející se útoky. Hra byla poznamenána i řadou nepřesností, a tak nebylo divu, že se do kabin šlo za bezbrankového stavu. Když už se některý z hráčů odhodlal ke střele, tak skončila mimo tři tyče.

Ani v druhé půli diváci gól neviděli

Druhá půle začala jako ta první, hosty zachránila branková konstrukce, po střele L. Emlara zazvonila tyč. Poté to domácí zkoušeli centry ze strany, ale ani to úspěch nepřineslo. Postupem času byli daleko nebezpečnější hosté, vyprodukovali několik střel z dobrých parket, ale ty skončily vedle.  V závěru to měli podobné příležitosti domácí, ale ani oni zařízení trefit nedokázali. Dnes to byl zápas, ve kterém by oba týmy nedaly gól, i kdyby se hrálo do půlnoci.

V penaltách byly úspěšnější Velichovky



Ohlasy k zápasu


TJ Velichovky
Jiří Lebedinský, trenér: Dnešní zápas se mi nehodnotí dobře. Chtěli jsme moc vyhrát, ale zůstalo možná jen u chtění v kabině. Výkon na hřišti byl dnes prostě špatný a byl jeden z nejhorších, které jsme v letošní sezóně podali. Nic na tom nezměnil ani mírně zlepšený výkon ve 2. poločas a šance, které jsme si vypracovali. Jejich řešení však bylo z naší strany tristní. Jedinými plusy dnešního zápasu tak byl bod navíc za zvládnuté penalty, krásné počasí, skvěle připravené hřiště a naši výborní fanoušci.

TJ Spartak Opočno
Martin Šnajdr, trenér: Pozitivem je získaný bod a jen zbylé zápasy ukáží, zda bude pro nás zlatý. Pokud nevstřelíme gól, nemůžeme myslet na tři body. Čtyři vstřelené branky a dva body za dosud odehranou jarní část hovoří za vše. Remíza je vzhledem k náznakům šancí na obou stranách spravedlivá, diváci moc fotbalové krásy neviděli. Tým můžu dnes pochválit za defenzivu, ale směrem dopředu je to z naší strany marnost nad marnost. Nekoušu, co předvedli někteří naši hráči při penaltách. Jak se říká, karma je zdarma.



Sestavy


TJ Velichovky
T. Mertlík [-] - O. Runkas [-] (46. L. Emlar [-] ) , M. Panenka [-] , P. Dyrc [-] (53. T. Hanusík [-] ) , J. Emlar [-] (65. M. Novotný [-] ) , M. Németh [-] (84. T. Vít [-] ) , M. Grmela [-] , J. Filip [-] , M. Karel [-] , M. Pácalt [-] , A. Rieger [-]

TJ Spartak Opočno
J. Serbousek [-] - M. Labik [-] , J. Franc [-] , D. Pfeifer [-] (65. M. Pago [-] ) , T. Přibyl [-] , S. Jech [-] , T. Vlach [-] , D. Drašnar [-] , M. Vondřejc [-] , K. Krištof [-] , P. Hrudík [-] (37. N. Soumar [-] )

ŽK: 77. J. Filip - 43. J. Franc , 73. T. Přibyl , 79. S. Jech .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: KAFKA Bohumil - MATĚJKA Jakub, BERÁNEK David.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Michal Švorc

Expert: Štěpán Pekáč
Tip experta: výhra domácích

Domácí zvítězí, hosté postradají duležitého hráče jejich záložní řady.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích