1:4
(0:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.05.2023 17:00

24.kolo, Královéhradecký | 1.B třída sk. B, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Slavia si poradila i s Černilovem


Branky


6

Slavia v posledním kole poprvé na jaře naplno nebodovala, když proti ní stály bojovné Předměřice, které zdolala až na penalty. V tomto kole proti ní stál Černilov a Slavia opět dominovala i výsledkově. Za zmínku stojí dvě parádní trefy kapitána Jakuba Lána. I díky nim si lídr soutěže odvezl tři body za výhru 4:1.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.


Ohlasy k zápasu


FK Černilov
Jaroslav Kosina, trenér: Slavie sice měla většinu času míč pod kontrolou, ale naše obrana fungovala i s přispěním brankáře Broma na výbornou. Až na konci poločasu se po našich hrubých chybách dostává favorit do vedení. Po přestávce Slavia ubrala plyn a nám se dařilo chodit do brejků a jeden proměnit. Naše poslední zápasy postrádají dravost a branky v síti soupeře. Šance máme, nedáme a k tomu opakujeme stejné chyby. Bez poctivé docházky na tréninky a zápasy se nepohneme. Svoje výkony si musí zhodnotit sám.

FC Slavia Hradec Králové B
Jaroslav Šlégr, trenér: V prvním poločase jsme sice měli většinu času míč pod kontrolou, ale těžko jsme se prosazovali přes obranný val domácích do šancí. Až ke konci poločasu jsme tlak proměnili ve dvě vedoucí branky. Po přestávce nás uklidnili(možná až moc) dvě parádní střely Kuby Lána a bylo víceméně po zápase. Zbytek utkání se dohrával a domácí chodili po našich zbytečných ztrátách do brejků a jeden proměnili. Utkání nemělo moc velkou kvalitu a trochu již neslo prvky konce sezony.



Sestavy


FK Černilov
A. Brom [-] - J. Hrubý [-] , A. Roubal [-] , L. Mikunda [-] (65. M. Novák [-] ) , V. Svatoň [-] , K. Holeček [-] (41. M. Voltr [-] ) , L. Daněk [-] , T. Bešík [-] (73. O. Petrikovič [-] ) , P. Benák [-] , M. Jaborník [-] , T. Schwarzer [-]

FC Slavia Hradec Králové B
V. Novák [-] - M. Klicnar [-] (61. T. Kašpar [-] ) , D. Veselý [-] (46. Š. Derner [-] ) , M. Brázda [-] (61. T. Erber [-] ) , J. Špaček [-] , O. Pulkrábek [-] , D. Václavíček [-] (78. J. Mukařovský [-] ) , J. Lán [-] (61. M. Kott [-] ) , J. Franc [-] , M. Poláček [-] , M. Šolc [-]

ŽK: 23. M. Šolc , 50. J. Špaček .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: Hlaváč Martin - ŠŤASTNÝ Patrik, URBAN Vladislav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Michal Švorc

Expert: Štěpán Pekáč
Tip experta: výhra hostů

Kvalita vítězě B třídy přehraje domácí Černilov

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů