2:4
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.05.2023 17:00

21.kolo, Královéhradecký | 1.B třída sk. B, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Předměřice si po bojovném výkonu odvezly z Hronova všechny tři body


Branky


14. M. Franců , 62. J. Valtera - 43. A. Hronek , 71. L. Neradílek , 82. L. Hošek (p.) , 89. J. Šimůnek
3

Předměřice si jdou za záchranou. Zvládly další důležitý zápas, kdy sice musely dvakrát dotahovat, ale i přesto si z Hronova odvezly tři body za výhru 4:2.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí poslal do vedení Franců

Domácí se dostali do vedení ve 14. minutě, kdy centr Michala Franců po špatné komunikaci mezi gólmanem a obráncem hostů zapadl až do sítě. První branka paradoxně více "nakopla" Předměřice, které od té doby převzaly otěže zápasu. Za svůj výkon byly odměněny ve 43. minutě, kdy na 1:1 srovnal Aleš Hronek.

V druhé půli padly další čtyři branky

Do druhé půle vstoupily opět aktivněji Předměřice. Hronovu se ale podařilo úvodní tlak hostů přečkat a byli to paradoxně domácí, kdo v druhé půli vstřelili první gól. V 62. minutě se po svém úniku prosadil Jakub Valtera.

 

Došlo ke stejnému scénaři jako v první půli. Předměřice byly po obdržené brance opět aktivnější a vytvářely si šance. Hronov několikrát podržel dobře chytající Swaczyna. Předměřicím se podařilo srovnat v 71. minutě zásluhou Neradílka. Obrat byl dokonán v 82. minutě kdy se z penalty trefil Ladislav Hošek. Na konečných 4:2 upravil po pěkném centru aktivního Hronka Jakub Šimůnek. 



Ohlasy k zápasu


AFK Hronov
Ansorge Miroslav, asistent trenéra: Dnes to byl zápas týmů s podobným stylem hry. Proto hra vypadala jak vypadala.Pro diváky to nebylo nic hezkého, ale soupeř nás přehrál fyzicky i herně a zaslouženě vyhrál.Myslím si že soupeř se určitě zachrání, jeho nasazení a vůle po vítězství je obrovská..

TJ Slavoj Předměřice n. L.
Lukáš Mrkvička, trenér: Čekal nás těžký souper, kterého jsme potřebovali porazit. Bohužel jsme v prvních 20ti minutách byli herně slabší. Chyběl nám lepší pohyb, dostupovani domácích v osobních soubojích a větší kontrola nad hrou. Domácí se dostali do vedení, nám se naštěstí po sérii rohu povedlo do poločasu srovnat. Ve druhé půli jsme měli více sil a diky zvýšenému pohybu jsme si vypracovali hned několik golovych příležitosti. A v závěru se nám zaslouženě povedlo utkání otočit a odvést si důležité 3 body.



Sestavy


AFK Hronov
A. Swaczyna [-] - T. Zíta [-] , J. Valtera [-] , A. Kubeček [-] (46. L. Klabník [-] ) , M. Puraš [-] , M. Rosokha [-] , I. Pylyp [-] , P. Schreiber [-] , M. Lemko [-] , M. Franců [-] (79. M. Zíta [-] ) , M. Vursta [-]

TJ Slavoj Předměřice n. L.
M. Cudlín [-] - L. Hošek [-] , A. Hronek [-] , T. Ponikelský [-] (54. D. Žoch [-] ) , O. Satranský [-] (89. D. Mazal [-] ) , L. Neradílek [-] , V. Polanský [-] , Š. Pekáč [-] , J. Mrkvička [-] (72. B. Netík [-] ) , J. Šimůnek [-] (89. P. Jiroušek [-] ) , B. Markarjanc [-]

ŽK: 12. M. Rosokha , 35. I. Pylyp , 39. M. Vursta , 70. T. Zíta , 80. M. Puraš - 13. T. Ponikelský , 25. O. Satranský .
Počet diváků: 67. Rozhodčí: DOROTÍK Petr - KLEČKA Ivan, JANOTA Josef.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Michal Švorc

Expert: Stanislav Jech
Tip experta: výhra hostů

Předměřice dělají vše pro to, aby se zachránily, myslím si, že utkání s Hronovem zvládnou.