Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.05.2023 17:00

21.kolo, Královéhradecký | 1.B třída sk. B, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Slavia nadělila Opočnu kanára


Branky


3

Jarní jízda Slavie pokračuje, tentokrát si zastřílela v Opočně. Znovu byl vidět Šimon Derner, který nastřílel hattrick.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Slavia zlomila zápas ve 21. minutě

 

Domácí nastoupili do utkání v bloku od poloviny hřiště s cílem zahustit střed pole. Slavia se v prvních dvaceti minutách nedokázala s pevnou defenzvou Opočna vypořádat. Domácí obranu na levé straně "větral" opět dobře hrající Jan Franc. Po jednom jeho centru se k hlavičce dostal Martin Šolc, ale jeho pokus vytáhl nad břevno gólman Opočna Malý.

 

Slavia otevřela skóre ve 21. minutě, kdy Poláček vystihl chybnou zpětnou přihrávku domácí obrany a svoji akci s přehledem zakončil. Od té doby Slavia převzala iniciativu a opět si otevřela střelnici. Během 5-ti minut mezi 25. a 29. minutou zápas rozhodla, prosadili se Kováčik, Derner a Lán. Na poločasových 5:0 upravil ještě ve 40. minutě svoji druhou brankou Šimon Derner.

 

 

 

Druhá půle se již jen dohrávala

Slavia v druhé půli  kontrolovala hru. Již rozhodnuté skóre ovlivinilo nasazení a herní tempo upadlo. Gólový účet završil nikdo jiný, než Šimon Derner, který v 80. minutě zvyšil na 6:0 a zkompletoval svůj hattrick.



Ohlasy k zápasu


TJ Spartak Opočno
Martin Šnajdr, trenér: V tomto zápase jsme mohli v naší situaci jen překvapit, což se však nepodařilo. Vsadili jsme na defenzívu, která nám držela do prvního gólu. Pak jsme stejně jako s Meziměstím zažili desetiminutovku hrůzy, kdy jsme úplně propadli. Po první půli bylo o výsledku rozhodnuto. Druhý poločas jsme chtěli odehrát s nulou, ale Slavia se ještě jednou prosadila a zaslouženě brala 3 body. Přes zmíněný výpadek patří klukům za výkon poděkování! Nás čekají zápasy, v nichž snad jarní mizérii už zlomíme!

FC Slavia Hradec Králové B
Jaroslav Šlégr, trenér: Začátek utkání nám nevyšel podle představ, hráli jsme pomalu odzadu a museli jsme se srovnat s trochu pomalejším hřištěm. Do utkání nás dostala chyba domácích při rozehrávce a dobře napadající a skorující Poláček. Od tohoto momentu jsme dali 5 branek za 19 minut. Druhý poločas už neměl takou kvalitu a zápas se spíše dohrával. Podařilo se nám opět prodloužit jarní čisté konto.



Sestavy


TJ Spartak Opočno
M. Malý [-] - M. Holub [-] , L. Růžička [-] (66. M. Pago [-] ) , D. Drašnar [-] , M. Vondřejc [-] , O. Polák [-] , K. Krištof [-] (66. T. Vlach [-] ) , M. Labik [-] , L. Čtvrtečka [-] , H. Černý [-] , P. Hrudík [-]

FC Slavia Hradec Králové B
V. Novák [-] - D. Veselý [-] , P. Chlumecký [-] , Š. Derner [-] , M. Klicnar [-] (62. D. Václavíček [-] ) , J. Špaček [-] , J. Lán [-] (62. J. Mukařovský [-] ) , J. Franc [-] (62. T. Erber [-] ) , A. Kováčik [-] (46. M. Brázda [-] ) , M. Poláček [-] , M. Šolc [-]

ŽK: 78. M. Labik - 38. J. Franc .
Počet diváků: 68. Rozhodčí: KRIEGLER Pavel - ŘÍHA Martin, HORSKÝ Leonard.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Michal Švorc

Expert: Stanislav Jech
Tip experta: remíza

Jsme si vědomi jejich střelecké formy a uděláme vše proto, abychom minimálně jeden bod získali.