1:2
(1:0)
70. P. Kasper (p.)
84. A. Krejčí
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.05.2023 17:30

21.kolo, Královéhradecký | 1.B třída sk. B, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Javornici se podařil obrat a Malšovice ztratily další zápas


Branky


14. L. Jarotek - 70. P. Kasper (p.) , 84. A. Krejčí
3

Malšovice po dobrém vstupu do jara začínají v souboji o záchranu pomalu ztrácet. V zápase proti Javornici, to vypadlo, že by mohly získat velmi důležité tři body, Javornici se ovšem povedl obrat a tři body si připsal tým trenéra Tomáše Krunčíka.

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V první půli byly lepší Malšovice

Do zápasu vstoupily aktivněji Malšovice, když v úvodu zahrozily z několika standardních situací. První vyloženou šanci však měli hosté, ale Krejčí chybu malšovické obrany nepotrestal. Skóre se poprvé měnilo ve 12. minutě, kdy se hlavou prosadil Lukáš Jarotek. V dalších minutách se hrálo zejména mezi vápny a do další šance se dostala Javornice, kdy Krejčí vysunul Šrefla. S jeho střelou si ale malšovický gólman Teichman dokázal poradit. 

 

Další vyložené šance v první půli diváci neviděli a do šaten tak mohli odcházet spokojenější domácí.

 

Javornici se povedl obrat

Do druhé půle vstoupili opět aktivněji domácí a znovu zahrozili z několika standardních situací. S těmi si ovšem javornická obrana dokázala poradit. V následujících minutách byly k vidění šance na obou stranách, většina jich ale skončila bez nebezpečných zakončení nebo si s nimi Teichman a Kasper poradili. 

 

Skóre se tedy měnilo až v 70. minutě, kdy rozhodčí Lukáš Nožka odpískal ve vápně faul na Pavla Drašnara a kopala se penalta. K ní se postavil tradiční javornický exekutor kapitán Pavel Kasper, který s přehledem proměnil. 

 

V posledních minutách domácím docházely síly a Javornice toho využila, když se po svém dalším průniku již dokázal prosadit Adam Krejčí a vystřelil Javornici tři body.

 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Malšovice
Lukáš Zrůst, trenér: První poločas z naši strany bojovný a s dobrým nasazením. Až na chybu ze třetí minuty soupeř moc šancí neměl. Ve druhem poločase mírně lepší soupeř ale bez vážnější šance, tu soupeři dává v 70’ sudí absolutní NEpenaltou! To soupeře nakoplo a obrat dotáhlo do konce situací na kterou jsme upozorňovali že jejich útočník umí. Zbytek sezóny pro nás už bude tvrdým oříškem ale věřím, že k tomu hráči přistoupí alespoň tak jako k prvnímu poločasu proti Javornici.

Javornice
Tomáš Krunčík, trenér: Velké díky Malšovicím za přesun utkání na pátek a našim klukům, že to nakonec zvládli, a zítra to i oslavíme! Každopádně domácí byli v prvním poločase výrazně lepším týmem a zaslouženě se dostali do vedení, naštěstí jen do jednobrankového. My jsme začali přebírat otěže utkání až v době, kdy několika domácím hráčům došly síly. Myslím, že to byl ten hlavní důvod dnešního našeho vítězství.



Sestavy


TJ Sokol Malšovice
J. Teichman [-] - M. Mihulka [-] (72. D. Krejčí [-] ) , L. Jarotek [-] (82. J. Paulovič [-] ) , Z. Papík [-] (55. P. Soukup [-] ) , P. Majer [-] , S. Libřický [-] , J. Jareš [-] (82. D. Lemon [-] ) , F. Havlena [-] , J. Javůrek [-] , T. Franc [-] , L. Kocman [-] (82. P. Soukup [-] )

Javornice
L. Kasper [-] - P. Kasper [-] (90. F. Dvořák [-] ) , J. Kovaříček [-] , M. Šrefl [-] , P. Drašnar [-] , J. Hovorka [-] , A. Krejčí [-] , D. Suk [-] , T. Plesl [-] (61. O. Nosek [-] ) , J. Kráčmer [-] , S. Koutský [-]

Počet diváků: 140. Rozhodčí: Nožka Lukáš - KIEZLER Vlastislav, JANSA Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Michal Švorc

Expert: Stanislav Jech
Tip experta: výhra hostů

Tým Javornice je velmi silný, bude chtít prodloužit sérii svých výher a přiblížit se Černilovu.