3:2p.
(0:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.04.2023 17:00

20.kolo, Královéhradecký | 1.B třída sk. B, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hronov bere v zápase s Opočnem bod navíc, v penaltách čaroval Swaczyna


Branky


62. D. Kollert , 91. I. Pylyp - 15. O. Polák , 42. O. Polák
7

Opočno na jaře ještě nebodovalo a proti Hronovu chtělo svoje jarní prokletí zlomit. Po skvělé první půli to vypadalo, že si z Velkého Poříčí odveze všechny body. Hronov se ale nevzdal a zápas nakonec stihl srovnat a po úspěšných penaltách bere bod navíc.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dvougólový Ondřej Polák

První gól vstřelili domácí, jejich radost, ale zastavil zdvižený praporek. Opočno svoji první gólovou šanci také využilo a narozdíl od domácích se mohli skutečně radovat, když po centru na zadní tyč uklízel míč hlavou do sítě nikým nehlídaný Ondřej Polák. K vidění poté byly šance na obou stranách, ale gólově se prosadili opět hosté, když těsně před přestávkou využili hronovské nepřesnosti na půli hřiště a Polák podrduhé překonal Swaczynu.

 

Do šaten tak odcházeli spokojenější hosté.

Csaplárova past sklapla

Hronov vstoupil do druhé půle aktivněji a již od prvních minut dostal Opočno pod tlak. Gólově se domácí dokázali prosadit až v 62. minutě, kdy parádní přihrávku Valtery využil nechytatelnou střelou pod břevno Kollert.

 

Domácí v poslední půl hodině stále tlačili a hráli vabank. Otevřené hronovské obrany Opočno málem využilo, ale nadějný brejk bohužel gólově nezakončili. Už to vypadlo, že Opočno tlak Hronova zvládne, když v nastavení z přímého kopu parádní střelou o tyč Igor Pylyp srovnal na 2:2.

V penaltách zářil Swaczyna

Po první sérii se dostalo do vedení Opočno. V druhé půli se úspěšnost otočila, když Swaczyna penaltu chytil a Valtera zkušeně proměnil. Ve třetí sérii přestřelil opočenský kapitán Lukáš Růžička a naopak střelec vyrovnávajícího gólu Igor Pylyp poslal Hronov do vedení. Ve čtvrté sérii chytil druhou penaltu hronovský gólman Swaczyna a za domácí mohl rozhodnout Mykola Rosokha, ten ale dloubákem přestřelil. V páté sérii opět zazářil Swaczyna, který si připsal třetí chycenou penaltu a zajistil tak bod navíc svému týmu. 



Ohlasy k zápasu


AFK Hronov
Jaroslav Rubeš, trenér: První poločas se nám nepovedl, neproměnili jsme šance, soupeř byl efektivnější. Druhá půle byla ve znamení našeho tlaku, vyrovnání v nastavení z přímého kopu bylo parádní. Protože náš brankář chytil 3 penalty, důležitý druhý bod zůstal doma!

TJ Spartak Opočno
Martin Šnajdr, trenér: Konečně jsme na jaře poprvé bodovali. Škoda, že po prvním poločase jsme utkání nedovedli k plnému zisku. Je třeba uznat, že jsme druhou půli absolutně nezvládli. Chybělo nám přidat třetí gól. Body tak musíme posbírat jinde.



Sestavy


AFK Hronov
A. Swaczyna [-] - Š. Kubeček [-] (90. J. Pavelka [-] ) , J. Valtera [-] , M. Rosokha [-] , D. Kollert [-] , I. Pylyp [-] , P. Schreiber [-] , M. Zíta [-] (46. M. Lemko [-] ) , M. Franců [-] (90. Z. Bašta [-] ) , T. Zíta [-] , M. Puraš [-]

TJ Spartak Opočno
M. Malý [-] - L. Růžička [-] , D. Drašnar [-] , M. Vondřejc [-] , O. Polák [-] (74. T. Vlach [-] ) , K. Krištof [-] (83. V. Lukášek [-] ) , M. Labik [-] , L. Čtvrtečka [-] , H. Černý [-] , Š. Brožek [-] (24. M. Šnajdr [-] ) , P. Hrudík [-]

ŽK: 21. M. Rosokha , 23. T. Zíta , 54. M. Lemko - 57. K. Krištof , 63. P. Hrudík , 80. M. Labik , 90. H. Černý , 95. V. Lukášek .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Pešava Otakar - NOVOTNÝ David, HOFMAN Miloš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Michal Švorc

Expert: Martin Šolc
Tip experta: remíza

V tomto utkání očekávám mírnou převahu domácích, ale utkání nakonec skončí remízou a na penalty vyhrají domácí.

Tip: výhra domácích