Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.04.2023 17:00

20.kolo, Královéhradecký | 1.B třída sk. B, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Malšovka jasně zvítězila ve Velichovkách


7

Dvacáté kolo přineslo souboj druhého a třetího celku. Velichovky by se v případě výhry dotáhly v tabulce na svého soupeře. Hosté však byli po většinu zápasu lepší, zejména ve druhé půli dominovali a po zásluze si vezou domů tři body za jasnou výhru 1:5.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Malšovku poslal do vedení Sláma

 

Zápas začal opatrně, šancí mnoho k vidění nebylo. Góly však padaly a to po chybách v obraně. Nejprve hosté využili zaváhání domácí obrany a Jiří Sláma otevřel skóre. Poté zahrozily i Velichovky, ale Neméthova střela gólmana Švehlíka výrazně neohrozila. Ve 33. minutě se již domácí mohli radovat a byl to opět Mário Neméth, který nyní už střílel přesně, když Panenka nejprve vystihl přihrávku, míč předal Čenovskému, který nabil Neméthovi a ten pěknou střelou překonal Švehlíka.

 

Hosté si vzali rychle vedení zpět, ve 39. minutě domácí obrana možná kombinovala zbytečně dlouho, až byla o míč odebrána. Na konci rychlé akce hostů byl kapitán Jan Koblížek, který Malšově Lhotě vrátil vedení.

 

Za stavu 1:2 pro hosty první půle skončila.

Malšovka v druhé půli dominovala

 

Ve druhé půli už hosté opanovali hru, hbití útočníci nedali velichovské obraně vydechnout a těžili z jejich chyb. V 63. minutě předvedl pěknou individuální akci kapitán Jan Koblížek, kdy se z pravé strany dostal až do vápna a přesným zakončením přidal svoji druhou branku v zápase.

 

Velichovkám se snaha upřít nedala, ovšem v tomto zápase jim nebylo dáno. Hosté pak ještě dvěma góly po hezkých akcích zvýraznili své vedení a zaslouženě zvítězili. 



Ohlasy k zápasu


TJ Velichovky
Jiří Lebedínský, trenér: Dnešní zápas se nám od začátku až do konce hrubě nepovedl. Hosté od prvních minut dobře a organizovaně bránili a vyráželi do rychlých brejků. Nám se nedařilo vůbec nic, chyběla nám větší odvaha, nasazení a přesnost. Naopak hosté téměř každou svou šanci proměnili. Nutno však podotknout, že jsme jim 4 góly darovali našimi až školáckými chybami. Musíme na tento zápas co nejdříve zapomenout a soustředit se na další utkání, které nás čekají. Děkujeme fanouškům i přes prohru za podporu a fandění až do poslední sekundy zápasu!

TJ Sokol Malšova Lhota
Ondřej Němec, vedoucí mužstva: Před utkáním jsme měli znovu problémy dát dohromady 11 zdravých hráčů, ale strašně nám pomohl návrat Lukáše Stoszka do zadních řad. Vycházeli jsme z pevné obrany a domácí jsme trestali z rychlých protiútoků, přidali jsme pěkné branky a z mého pohledu naprosto zaslouženě vysoko zvítězili. Klukům děkuji za přístup k utkání, někteří museli nastoupit se sebezapřením, přesto jsme zápas zvládli výborně.



Sestavy


TJ Velichovky
K. Kořen [-] - M. Čenovský [-] , M. Pácalt [-] (70. M. Novotný [-] ) , M. Grmela [-] , T. Hanusík [-] (57. T. Vít [-] ) , M. Karel [-] , M. Panenka [-] (46. O. Runkas [-] ) , M. Németh [-] , A. Rieger [-] , L. Emlar [-] (46. P. Dyrc [-] ) , J. Filip [-]

TJ Sokol Malšova Lhota
F. Švehlík [-] - P. Bednář [-] (64. A. Kocman [-] ) , P. Čapek [-] , L. Stoszek [-] , P. Blažek [-] - J. Koblížek [-] , V. Pásler [-] , J. Havelka [-] , J. Sláma [-] , J. Koblížek [-] - F. Kotlant [-]

ŽK: 46. T. Hanusík , 61. J. Filip .
Počet diváků: 110. Rozhodčí: PETRŮ Josef - ŠILING Karel, ŽÁK Pavel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Michal Švorc

Expert: Martin Šolc
Tip experta: remíza

Očekávám vyrovnané utkání, kde budou oba týmy spoléhat na defenzivu a padne minimum branek. Na penalty vyhrají domácí.

Tip: výhra domácích