Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.04.2023 17:00

20.kolo, Královéhradecký | 1.B třída sk. B, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Javornice doma ukázala svoji sílu a jasně porazila Meziměstí


7

Javornice téměř před dvoustovkou diváků ukázala, že doma jí to jde. Díky skvělému úvodu porazila Meziměstí 3:0.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí vstoupili do zápasu senzačně, když je již ve 4. minutě poslal do vedení svým druhým jarním gólem střelec Adam Krejčí. Druhou branku přidal v 8. minutě po  chybě hostující obrany Josef Kovaříček. Pojistku pro domácí přidal v 68. minutě opět Josef Kovaříček. Meziměstí mohlo v závěru snížit z pokutového kopu, čisté konto si ale nenechal vzít Lukáš Kasper a penaltu lapil.



Ohlasy k zápasu


Javornice
Tomáš Krunčík, trenér: Úvod zápasu nám vyšel skvěle. Dnes jsme prostě vyhrát museli a tomu jsme podřídili všechno. Značně jsme přitlačili na důrazu i díky mokrému trávníku a hráči konečně doslova jezdili po zadku. Naše přeskupené řady ale chvílemi tápaly, hráči se na nových pozicích občas hledali. Pomohl nám poločas a druhou půli už jsme si pohlídali. Mezi naše tyče jsme nepustili prakticky žádnou střelu, navíc jsme přidali třetí branku. Tečku za utkáním pak obstaral Lukáš Kasper chycenou penaltou v nastaveném čase.

TJ Lokomotiva Meziměstí
Lubomír Jansa, trenér: Další úvod jako z hororu, 10 minuta a prohráváme 2:0 a opět po našich individuálních chybách a nesmyslnému řešení obranných situací.Pokud jsme byli na balónu, měli s námi domácí i na malém hřišti dost práce, ale bohužel jen po velké vápno. Jinak jsme, ale nebyli schopni se srovnat s tvrdou hrou a sami něco kombinačně vymyslet, fotbal je totiž týmová hra a jeden bez druhého se to neobejde. Nezbývá než dal makat a doufat, tě se to konečně zlomí



Sestavy


Javornice
L. Kasper [-] - P. Kasper [-] , J. Kovaříček [-] (85. M. Plíhal [-] ) , M. Šrefl [-] (65. O. Nosek [-] ) , P. Drašnar [-] (85. L. Harbich [-] ) , J. Hovorka [-] , A. Krejčí [-] (85. J. Hanyk [-] ) , D. Suk [-] , J. Kráčmer [-] (71. T. Plesl [-] ) , J. Kráčmer [-] , S. Koutský [-]

TJ Lokomotiva Meziměstí
J. Sejkora [-] - - P. Smrček [-] , A. Škola [-] , J. Mucha [-] , M. Prokeš [-] , V. Jirásek [-] (78. J. Smrček [-] ) , M. Balín [-] , J. Sedláček [-] , P. Šnábl [-] , P. Urban [-] (81. P. Gajdoš [-] ) , M. Ansorge [-] (60. Z. Nývlt [-] )

ŽK: 48. A. Krejčí , 71. P. Drašnar - 20. J. Smrček , 48. J. Sedláček .
Počet diváků: 185. Rozhodčí: Vlachý Michal - FRYŠ Milan, KRUNČÍK Jaroslav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Michal Švorc

Expert: Martin Šolc
Tip experta: remíza

Opět očekávám vyrovnané utkání, kde hosté vyhrají na penalty.

Tip: výhra domácích