0:4
(0:2)
5. V. Svatoň
11. J. Hrubý
85. A. Roubal (p.)
87. J. Hrubý (p.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.04.2023 17:00

19.kolo, Královéhradecký | 1.B třída sk. B, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Meziměstí doma prohrálo s Černilovem


Branky


5. V. Svatoň , 11. J. Hrubý , 85. A. Roubal (p.) , 87. J. Hrubý (p.)
3

Meziměstí si na podzim z Černilova odvezlo dva body za výhru 3:2 na penalty. Černilov tak měl co vracet a povedlo se jim to na výbornou. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dva rychlé goly hostů v úvodu

Černilovu se opět povedl vstup do zápasu. Už v páté minutě se hosté dostali do vedení. Po tvrdém, avšak podle rozhodčího čistém souboji, domácí ztratili balón na své polovině a po sérii krátkých přihrávek se z levé strany k centru dostal Jan Hrubý. Ve vápně se nejlépe zorientoval Vojtěch Svatoň a hlavou otevřel skóre zápasu. 

Velmi podobná situace se stala o pár minut později, konkrétně v 11. minutě. Opět u toho hrál velkou roli důraz hostů na polovině domácích a souboj, který se mnoha domácím fanouškům nelíbil, rozhodčí ale nechal hru běžet. Vybojovaný míč se dostal opět na levou stranu, tentokrát na Aleše Roubala, který svým centrem našel ve vápně Jana Hrubého a ten hlavou přidal druhý gól hostů. 

Do třicáté minuty si hosté vytvořili ještě dvě obrovské šance, ale ani jednu nedokázali proměnit.

Následně se obraz hry zcela změnil a konec prvního poločasu byl v režii domácích. Ti se však s výjimkou jedné větší šance k ničemu podstatnému nedostali a do kabin se tak odcházelo za stavu 0:2. 

Dvě penalty v závěru

Domácí vstoupili do druhého poločasu s chutí zdramatizovat výsledek a snažili se víc držet na balónu, branku však ohrozit nedokázali. Hosté zodpovědně bránili, rychle dostupovali a k ničemu vážnějšímu domácí nepustili.  Když už se zdálo, že zápas skončí 0:2, v 85. minutě se Černilov dostal do rychlého brejku. Aleš Roubal byl ve vápně faulován a byla nařízena penalta. Sám jmenovaný se k ní postavil a s přehledem proměnil. O dvě minuty později vybojoval Roubal míč na půlce hřiště a namířil si to přímo na bránu. Zastaven byl nedovoleně opět až v pokutovém území a byla nařízena další penalta. Tu Roubal přenechal Janu Hrubému. Ten se také nemýlil a upravil tak skóre na konečných 0:4.



Ohlasy k zápasu


TJ Lokomotiva Meziměstí
Luboč Jansa, trenét: V týdnu na obou trénincích jezdíme po zadku, ale do zápasu si z toho někteří nepřenesou vůbec nic. A přesně tak to bylo i dnes. Dvě naše chyby a dva góly jako přes kopírák. A od té doby mrtvo. Nasazení, komunikace i souhra jsou na bodě mrazu. Takhle se fotbal hrát nedá. Musíme se nad sebou zamyslet a udělat nějaké změny, jinak nás každý bude bez problémů přehrávat a porážet. Věřím, že si vezmeme ponaučení, sedne si to a nás bude fotbal zase bavit a stejně tak i naše fanoušky.

FK Černilov
Jaroslav Kosina, trenér: Na těžkém terénu podal tým Černilova téměř dokonalý výkon. Povedl se nám vstup do utkání a na konci poločasu přežít tutovku domácích. Ve druhé půlce se nám na podmáčeném hřišti vyplatilo fyzicky náročné zimní soustředění. Podařilo se nám udržet čisté konto a vezeme zasloužené 3 body. Všechny účastníky zájezdu chválím za předvedené výkony.



Sestavy


TJ Lokomotiva Meziměstí
J. Sejkora [-] - P. Smrček [-] , M. Ansorge [-] (46. V. Krejčí [-] ) , J. Mucha [-] , M. Prokeš [-] , P. Bárta [-] , M. Balín [-] (62. J. Smrček [-] ) , J. Kubeček [-] (46. P. Gajdoš [-] ) , J. Sedláček [-] (77. Z. Nývlt [-] ) , P. Urban [-] , A. Škola [-]

FK Černilov
A. Brom [-] - M. Jaborník [-] , K. Holeček [-] , J. Žaba [-] (41. M. Voltr [-] ) , J. Hrubý [-] , A. Roubal [-] , M. Flégl [-] (79. J. Taclík [-] ) , L. Mikunda [-] (87. M. Repš [-] ) , T. Schwarzer [-] , V. Svatoň [-] , T. Bešík [-]

ŽK: 38. M. Balín , 67. J. Mucha .
Počet diváků: 125. Rozhodčí: KURIC Jan - BERÁNEK David, ŠILING Karel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Michal Švorc

Expert: Zdeněk Roubal
Tip experta: remíza

Těžký tip, kde si myslím, že hosté budou mít o trochu více ze hry, ale domácí jim nedají nic zadarmo, proto tipuji remízu.

Tip: výhra hostů