4:1
(0:1)
35. O. Nosek
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.04.2023 17:00

19.kolo, Královéhradecký | 1.B třída sk. B, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Malšovka doma porazila Javornici


Branky


49. J. Jaška , 60. F. Kotlant , 76. J. Musil , 87. F. Kotlant - 35. O. Nosek
3

Na podzim Malšovka dokázala Javornici rozstřílet na jejím hřišti 2:6. Jarní zápas dokázal druhý tým tabulky také zvládnout, ikdyž po první půli prohrával 0:1.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Skóre zápasu otevřel Nosek

První šanci měli domácí v 5. miutě, kdy se prokombinovali až do vápna, ovšem proti závěrečnému zakončení dobře zasáhl javornický gólman Lukáš Kasper. Javornice se dostala do první šance v 15. minutě, kdy to z dálky zkusil Nosek, ale jeho střela Josefu Vaněčkovi starosti nenadělala. Malšova Lhota byla nadále aktivnější a ve 25. minutě hosty zachránil od inkasování šťastný zákrok Kaspera, který hlavou dokázal vytěsit míč mimo tři tyče. 

 

I přes převahu domácích to byla právě Javornice, která se dostala do vedení, když Martin Šrefl po standardní situaci přiťukl míč na vápno Ondřeji Noskovi, který obloučkem překonal Vaněčka. Domácí chtěli do poločasu stav korigovat, když Koblížkovu střelu nadvakrát musel zkrotit Kasper. Další šance k vidění nebyly a do šaten tak odcházeli spokojenější domácí.

Malšovka v druhé půli již pálila ostrými.

Domácí vstoupili do druhé půle skvěle, když hned 49. minutě zaskočil Kaspera střelou z 25-ti metrů Jaška. Javornice si po chvíli mohla vzít vedení zpět, ale aktivní Nosek po pěkném pasu Kráčmera přestřelil. Malšova Lhota svoji další šanci využila, když Filip Kotlant doklepával míč téměř do prázdné branky. V 77. minutě bylo na domácí lavičce ještě veseleji, když Musil dostal přesnou přihrávku mezi javornickými obránci a následně překonal Kaspera, 3:1. Razítko na výhru Malšovky dal v 87. minutě Filip Kotlant, který přidal svoji druhou trefu v zápase a završil stav na konečných 4:1.



Ohlasy k zápasu



Javornice
Tomáš Krunčík, trenér: Proti favoritovi utkání jsme nasadili hluboký defenzivní blok, který hlavně v prvním poločas fungoval celkem dobře. Z ojedinělé šance jsme se dostali i do vedení. Ve druhém poločase jsme své šance bohužel proměnit nedokázali, zatímco soupeř naše chyby potrestal a zaslouženě zvítězil.



Sestavy


TJ Sokol Malšova Lhota
F. Švehlík [-] - J. Kohoutek [-] (80. T. Kundrt [-] ) , P. Čapek [-] , P. Blažek [-] , J. Havlena [-] (46. J. Jaška [-] ) - J. Blažek [-] , J. Sláma [-] (46. F. Kotlant [-] ) , A. Kocman [-] , J. Havelka [-] , J. Koblížek [-] - J. Musil [-]

Javornice
L. Kasper [-] - P. Kasper [-] , J. Kovaříček [-] , M. Šrefl [-] , P. Drašnar [-] , J. Hovorka [-] , O. Nosek [-] (86. F. Dvořák [-] ) , T. Plesl [-] (74. M. Mohamed [-] ) , J. Kráčmer [-] , J. Kráčmer [-] , S. Koutský [-]

ŽK: 76. J. Koblížek - 15. O. Nosek , 89. M. Mohamed .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: Buchta Petr - VÍTEK Pavel, NYMSA Jakub.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Michal Švorc

Expert: Zdeněk Roubal
Tip experta: remíza

Po podzimu bych dal výhru Malšovky, ale na jaře nemají oba týmy takovou formu, jakou by si představovali, proto rozhodnou penalty.

Tip: výhra domácích