1:2
(0:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.04.2023 14:00

19.kolo, Královéhradecký | 1.B třída sk. B, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Předměřice si připsaly druhou výhru v řadě


Branky


3

Opočno se na jaře trápí a v prvním domácím zápase, který hráli na svém stadionu chtěli svoje jarní výkony napravit. Stály proti nim ovšem Předměřice, které se postupnými kroky dostávají ze dna tabulky a na jaře hrají velmi dobře. Hosté si nakonec odvezli i všechny body

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Tvrdý zápas od prvních minut

V Opočně byl k vidění důrazný fotbal plný emocí, rozhodčí Petr Průcha jen během prvních devíti minut rozdal tři žluté karty. Do vedení se dostaly Předměřice, když kapitán hostů Tomáš Pekáč na půlce soupeře udržel výkop od Jakuba Karbana a následně ho ještě dokázal posunout na Netíka, který krásnou ulicí našel Neradílka, ten se zasekávačkou zbavil obránce a krásnou střelou na zadní tyč otevřel skóre.

 

Hosté se dokázali v první půli prosadit ještě jednou, když gól do šatný vstřelil Boris Netík. Markarjanc zahrál přetažený přímý kop okolo půlící čáry, který si na zadní tyči našel Pekáč a dokázal ho vrátit zpět do nebezpečného prostoru kde se k němu dostal Netík a ten poslal hosty do dvougólového vedení.

Opočno dokázalo pouze snížit.

V druhé půli byli opět aktivnější Předměřice, ale další branku přidat nedokázaly. Naopak Opočnu se v 52. minutě podařilo zápas zdramatizovat, když Karbana překonal David Drašnar.

 

Další branky k vidění nebyly. V 86. minutě po druhé žluté kartě musel pod sprchy hostující Ladislav Hošek. Závěrečnou přesilovku domácí využít nedokázali a Předměřice si tak odvezly důležité tři body.



Ohlasy k zápasu


TJ Spartak Opočno
Martin Šnajdr, trenér: Třetí domácí zápas v řadě, ale poprvé opravdu doma na našem pažitu. Chtěli jsme přerušit naši sérii proher a poprvé rozvlnit síť v síti soupeře. Bohužel, bojujeme sami se sebou. Snaha nám nechybí, ale trápí nás zbrklosti, nepřesnosti a hlavně opakující se chyby. Předměřice daly dva góly, my jeden, proto si odvážejí tři body. My budeme doufat v první bodový zisk v příštím zápase...

TJ Slavoj Předměřice n. L.
Lukáš Mrkvička, trenér: Třetí domácí zápas v řadě, ale poprvé opravdu doma na našem pažitu. Chtěli jsme přerušit naši sérii proher a poprvé rozvlnit síť v síti soupeře. Bohužel, bojujeme sami se sebou. Snaha nám nechybí, ale trápí nás zbrklosti, nepřesnosti a hlavně opakující se chyby. Předměřice daly dva góly, my jeden, proto si odvážejí tři body. My budeme doufat v první bodový zisk v příštím zápase...



Sestavy


TJ Spartak Opočno
J. Serbousek [-] - O. Přibyl [-] (77. M. Pago [-] ) , P. Hrudík [-] (61. M. Holub [-] ) , O. Polák [-] , M. Labik [-] (61. M. Šnajdr [-] ) , S. Jech [-] (61. T. Vlach [-] ) , D. Drašnar [-] , M. Vondřejc [-] , T. Přibyl [-] , K. Krištof [-] , Š. Brožek [-] (46. H. Černý [-] )

TJ Slavoj Předměřice n. L.
J. Karban [-] - B. Netík [-] (80. J. Mrkvička [-] ) , T. Ponikelský [-] (80. D. Mazal [-] ) , L. Hošek [-] , L. Neradílek [-] , V. Polanský [-] , Š. Pekáč [-] , O. Satranský [-] , J. Šimůnek [-] (85. D. Žoch [-] ) , P. Jiroušek [-] (71. J. Voborník [-] ) , B. Markarjanc [-]

ŽK: 2. K. Krištof , 9. M. Labik , 14. O. Polák , 63. T. Přibyl , 74. M. Vondřejc - 9. J. Šimůnek , 20. T. Ponikelský , 21. L. Hošek , 63. P. Jiroušek . ČK: 86. L. Hošek .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Průcha Petr - KOUTNÍK Michal, PFEIFER Daniel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Michal Švorc

Expert: Zdeněk Roubal
Tip experta: výhra hostů

Na jaře trápící se Opočno nevstřelilo ještě ani branku, proto se spíše přikláním k výhře hostů, kteří potřebují každý bod k záchraně.

Tip: výhra domácích