Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.04.2023 10:15

18.kolo, Královéhradecký | 1.B třída sk. B, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Slavia opět nadělovala


Branky


5

Dominance Slavie Hradec Králové B a jejich suverénní cesta za postupem pokračuje. Tentokrát na domácím hřišti uštědřila vysokou porážku Meziměstí.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Šimon Derner opět ukázal svoji jarní střeleckou fazónu

Slavia v prvním poločase jasně dominovala a hned v úvodu se dvěma góly v rychlém sledu dostala do komfortního vedení. První gól padl z rohového kopu, kdy si Brázda naběhl na přední tyč a jeho prudkou střelu si srazil gólman Čížek do sítě. Vzápěti se trefil Martin Šolc, který pěkným obstřelem zvýšil na 2:0. 

 

Slavia si vytvářela další šance, ale až do 22. minuty střelecky mlčela. Poté dvěma brankami o sobě nechal znát prozatimní kanonýr jara Šimon Derner, kterému u obou branek asistoval parádními přihrávkami Alex Kováčik.

 

Na poločasových 5:0 upravil ve 44. minutě Jan Franc, který zakončil další z pěkných kombinací domácích do prázdné brány.

 

 

V druhé půli Slavia přidala další tři branky

Obraz hry se v druhé půli nezměnil, Slavia opět dominovala. ovšem oproti první půli své šance již ne vždy dotáhla do přímého zakončení. Skóre se mohlo opět měnit v 55. minutě, kdy byl ve vápně faulován slavistický kapitán Jakub Lán a kopala se penalta. K ní se postavil Šimon Derner, který ovšem nedokonal hattrick, protože ho dobrým zákrokem vychytal Čížek.

 

Domácí se dokázali gólově prosadit o tři minuty později, když dobře hrající Alex Kováčič parádní přihrávkou našel Jakuba France, který následně naservíroval míč před prázdnou bránu Václavíčkovi, ten nabídkou nepohordl a zvýšil na 6:0. Poslední sedmou branku vstřelili domácí v 64. minutě, kdy se trefil ránou pod břevno po druhé v zápase záložník Jan Franc a završil tak skóre na konečných 7:0.

 

Níže najdete odkaz na sestřih zajímavých akcí a gólů ze zápasu

 

Sestřih zápasu

(Zdroj: Facebook TJ Lokomotiva Meziměstí)



Ohlasy k zápasu


FC Slavia Hradec Králové B
Jaroslav Šlégr, trenér: Po týdnu jsme se opět vrátili na umělou trávu, ale náš výkon to nepoznamenalo. Oproti minulým utkáním jsme lehce poupravili rozestavení a především první poločas nám záměr vyšel. Předvedli jsme dominantní výkon se spoustou pěkných akcí, v některých případech až do prázdné branky. Tentokrát pochvala za chuť do fotbalu a předvedený výkon.
ohlas za hosty bude doplněn



Sestavy


FC Slavia Hradec Králové B
V. Novák [-] - J. Lán [-] , A. Kováčik [-] (77. J. Mukařovský [-] ) , M. Brázda [-] , M. Poláček [-] (60. T. Erber [-] ) , D. Václavíček [-] , Š. Derner [-] (60. M. Kott [-] ) , J. Špaček [-] , J. Franc [-] , O. Pulkrábek [-] (46. D. Veselý [-] ) , M. Šolc [-]

TJ Lokomotiva Meziměstí
P. Čížek [-] - P. Smrček [-] , J. Mucha [-] , M. Prokeš [-] , V. Jirásek [-] (46. P. Gajdoš [-] ) , P. Šnábl [-] , M. Balín [-] , P. Bárta [-] , J. Kubeček [-] (65. J. Smrček [-] ) , P. Urban [-] , A. Škola [-]

ŽK: 58. J. Kubeček .
Počet diváků: 63. Rozhodčí: KIEC Martin - KRIEGLER Pavel, FRYŠ Milan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Michal Švorc

Expert: Pavel Drašnar
Tip experta: výhra domácích

Lídr soutěže neztratí ani bod.