2:3p.
(2:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.04.2023 16:30

17.kolo, Královéhradecký | 1.B třída sk. B, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Předměřice si vezou z Meřiče bod navíc


Branky


5

Vše důležité se odehrálo v první půli. Domácí šli díky brankám Plška a Fialy do vedení. Hosty ovšem tato situace nepoložila a dvěma brankami dokázali zápas vyrovnat. Nejprve se trefil Neradílek a gólem do šatny na 2:2 srovnal Hošek. V druhé půli diváci gól neviděli a zápas tak musely rozhodnout penalty, ve kterých byli úspěšnější hosté.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.


Ohlasy k zápasu


FC České Meziříčí
David Horký,vedoucí mužstva: Naši marodkou a zraněními zdecimované sestavě neprospělo páteční každoroční Velikonoční derby fanoušků pražských S ve Skršicích. Ve spojení s mizernou tréninkovou morálkou to nevěštilo nic dobrého. Kluci ze sebe vymáčkli všechno, ale na nadšeně bojující hosty to nestačilo. Předměřice, bojující o holé přežití v 1. B. třídě, prostě chtěli víc. Dokážeme se vcítit do jejich kůže. Šance na reparát se nabízí hned za týden v derby v Opočně. Opětovně děkujeme dorostencům za výpomoc.




Sestavy


FC České Meziříčí
D. Frynta [-] - J. Plšek [-] , T. Rezek [-] (84. T. Vejprava [-] ) , J. Tomášek [-] (77. P. Havel [-] ) , D. Fiala [-] , V. Slánský [-] , O. Ježek [-] , J. Rezek [-] (84. M. Němeček [-] ) , J. Fiala [-] (84. M. Šoun [-] ) , T. Krajňák [-] (60. D. Baše [-] ) , T. Havel [-]

TJ Slavoj Předměřice n. L.
J. Karban [-] - T. Ponikelský [-] (75. P. Jiroušek [-] ) , L. Hošek [-] , L. Neradílek [-] , V. Polanský [-] , B. Netík [-] (75. D. Mazal [-] ) , O. Satranský [-] , J. Šimůnek [-] (66. D. Žoch [-] ) , J. Mrkvička [-] , M. Zeman [-] (61. Š. Pekáč [-] ) , B. Markarjanc [-]

ŽK: 28. J. Fiala , 44. T. Krajňák , 53. V. Slánský , 83. J. Plšek - 77. J. Mrkvička , 84. P. Jiroušek .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: LUKES Jan - TUREK Jiří, ŽÁK Pavel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Michal Švorc

Expert: Jaroslav Klofanda
Tip experta: výhra domácích

Jasná záležitost domacích, kteří doma body nerozdávají a hrají pěkný kombinační fotbal.