0:2
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.04.2023 16:30

17.kolo, Královéhradecký | 1.B třída sk. B, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Malšovice si jdou za záchranou!


Branky


5

Po dohodě obou mužstev se zápas odehrál na umělé trávě v Dobrušce. Opočnu vstup do jara vůbec nevyšel, Malšovice přes zimu zajímavě posílily s jasným cílem a tím je záchrana v soutěži. Ze zápasu si nakonec všechny body zaslouženě odnesly Malšovice.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Skóŕe otevřel Jarotek

Od úvodu byly Malšovice aktivnější, než Opočno a vytvořily si více šancí. Dvakrát sám na Serbouska postupoval Krejčí, v obou případech byl však úspěšnější gólman Opočna. Aktivnější hosty poslal do vedení útočník Jarotek, který využil dobře zahraný kop Libřického. 

 

Opočno mohlo vzápětí srovnat, velký závar ve vápně však dokázala hostující obrana ustát a míč uklidili do bezpečí. Do šaten se tak odcházelo za stavu 1:0 pro hosty.

 

 

 

Malšovice pokračovaly v tlaku i ve druhém poločase

Do druhé půle vstoupily aktivněji opět Malšovice, za každou cenu chtěly přidat druhou branku. To se jim povedlo až v 66. minutě, kdy na 2:0 zvyšoval malšovický kapitán Zdeněk Libřický krásnou střelou zpoza vápna.

Zbylé minuty měli hosté hru jsme pod kontrolou a Opočno hrozilo zejména ze standardních situací a protiútoků. Dvakrát Malšovice podržel gólman Teichman. Poté Opočno otevřelo hru a hostům se otevíral prostor směrem dopředu. Žádnou další šanci však neproměnili a stav 2:0 zůstal až do závěrečného hvizdu.

 



Ohlasy k zápasu


ohlasy budou doplněny




Sestavy


TJ Spartak Opočno
J. Serbousek [-] - P. Hrudík [-] (73. M. Šnajdr [-] ) , M. Labik [-] , S. Jech [-] (73. T. Vlach [-] ) , L. Růžička [-] (62. T. Franc [-] ) , D. Drašnar [-] , M. Vondřejc [-] , T. Přibyl [-] , K. Krištof [-] , L. Čtvrtečka [-] , Š. Brožek [-]

TJ Sokol Malšovice
J. Teichman [-] - D. Krejčí [-] (82. J. Paulovič [-] ) , F. Havlena [-] (67. J. Janský [-] ) , P. Majer [-] , S. Libřický [-] , Z. Libřický [-] , P. Soukup [-] (67. P. Soukup [-] ) , T. Franc [-] , L. Jarotek [-] (87. Z. Papík [-] ) , R. Franc [-] , L. Kocman [-]

ŽK: 39. K. Krištof , 59. M. Vondřejc , 62. M. Labik , 85. M. Šnajdr - 59. L. Kocman .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: SMOLA Vojtěch - PRUŠINOVSKÝ Štěpán, HORSKÝ Leonard.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Michal Švorc

Expert: Jaroslav Klofanda
Tip experta: výhra domácích

Opočno je doma velice nepříjemné a myslím, že Malšovice nemají mnoho šancí. Čekám jasnou výhru domácích.