2:1
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.03.2023 15:00

19.kolo, Královéhradecký | 1.A třída , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Třebeš se dál trápí, Sobotka získala tři body


Branky


11

Zápas I.A třídy, který u obou týmů rozhodoval o umístění v tabulce. Body si připsala Sobotka a posunula se tak na 12. pozici. 

 
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Chyba v rozehrávce

V prvním poločase se Sobotka více potkávala s balónem. Zato Třebeš po hrubé chybě v rozehrávce od brankáře inkasovala již v 16. minutě, kde špatně rozehraný míč zachytil Petr Čerych a vstřelil úvodní branku. Hra pokračovala šancemi na obou stranách, se vším si ale dokázali poradit brankáři.

 

Vlkanova a jeho metelice

Druhý poločas začal opět v útočném živlu. Třebeš se více potkávala s míčem a snažila o kombinace, Sobotka zase hrozila z brejkových situací. V 72. minutě přišel skvělý centr domácích téměř z půlky hřiště do velkého vápna, kde zpracoval míč a prostřelil brankáře Lukáš Král. Sobotka si tak pojistila výhru druhým gólem. Sobotka mohla vedení ještě navýšit, kdy o dvě minuty později třebešský brankář Hofman nezpracoval míč od svého spoluhráče, který se málem dostal až za brankovou čáru. O pár minut později Třebeš hbitě odpověděla kontaktním gólem, který zařídil kapitán hostů Filip Vlkanova. Ten dostal míč, v běhu odstavil jednoho z domácích obránců, který se na něho lepil a nádhernou střelou ze střední vzdálenosti rozvlnil sítě branky. Sobotka poté dvakrát střídala z důvodu zranění, výkon proto poklesl, Třebeš tlačila a celý zbytek poločasu se odehrál víceméně na polovině Sobotky. Gól to ale nepřineslo a Třebeš tak odjela bez bodů.

 

 

 


Ohlasy k zápasu


SK Sobotka
Zdeněk Přikryl, trenér: "Dnešní utkání pro nás bylo vzhledem k postavení obou týmů v tabulce důležité. V prvním poločasu jsme byli lepším týmem a zaslouženě vedli 1:0…v druhé půli jsme ale bohužel tahali za kratší konec a do poslední chvíle jsme se báli o výsledek…Body nakonec zůstaly doma a my slavíme první jarní výhru."

TJ Sokol Třebeš B
Vlastimil Krykorka, vedoucí A týmu: "Dnešní utkání mělo úroveň A třídy kraje pouze v hlavičce zápisu. O to větší u nás panuje rozčarování z toho, že ani takový zápas nedáváme. Nejsme ale politici, abychom si příčiny současného stavu týmu sdělovali přes média. Musíme si v klidu sednout a probrat jak dál. Co chceme - musíme zvládnout a co kdo pro to musí udělat. Na jedné straně je moci - chtít, a na druhé na to pak také reálně mít."



Sestavy


SK Sobotka
P. Chrpa [-] - P. Halbych [-] , L. Král [-] , J. Novák [-] (57. J. Kubišta [-] ) , J. Vaníček [-] (62. P. Zahradník [-] ) , R. Žďánský [-] , J. Kocourek [-] , P. Čerych [-] , M. Klouček [-] , T. Klečal [-] (84. V. Bárta [-] ) , Z. Přikryl [-]

TJ Sokol Třebeš B
D. Hofman [-] - M. Farkaš [-] , P. Stehlík [-] (67. M. Bartoš [-] ) , J. Rychtár [-] (81. V. Špitalský [-] ) , F. Vlkanova [-] , P. Bielčík [-] , M. Franta [-] (61. J. Franta [-] ) , L. Rederer [-] , T. Havrda [-] , O. Kunc [-] , T. Téra [-] (46. J. Kurečka [-] )

Počet diváků: 80. Rozhodčí: KURIC Jan - ŠILING Karel, SMOLA Vojtěch.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Funkcionář, Administrátor klubu, Zpravodaj, Fotograf - TJ Lokomotiva Hradec Králové | Královéhradecký | Hradec Králové

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Hráč, Trenér, Zpravodaj, Fotograf - TJ Sokol Železnice | Královéhradecký | Jičín

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Adam Macháček

Expert: Dominik Flígr
Tip experta: remíza

Sobotka se rozejde s Třebší po velikém boji smírně.

Tip: výhra hostů