Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.06.2023 17:30

13.kolo, Jihomoravský | Hodonín | III. třída sk. A, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Trefil se gólman domácího výběru a rozhodl celé utkání!!


Branky


27. L. Valenta , 44. J. Bělohoubek , 53. D. Šmahaj , 54. B. Ryba , 69. M. Zemánek - 10. P. Pozděch , 16. P. Pozděch , 28. O. Mach (p.) , 59. O. Mach
0

U konce základní hrací doby rozhodl svým výkopem gólman. Hosté na něj jen koukali s otevřenou pusou! Začátek utkání nám odpískal rozhodčí Jaroslav Sekerka, který nebyl zařazen k jednoduchému utkání ve III.A třídě. Byla to bitva dvou "Ž", Žádovic se Žeravicemi, kterou nakonec vyhráli domácí a to těsným jednogólovým náskokem, když otočili po poločase vývoj utkání na svoji stranu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hráči domácího výběru podcenili soupeře a z dvoubrankového vedení hostů se dostali zásluhou gólmana Maňáka

Prvních pár minut měli hru v režii hosté, když už v 10.minutě za ně skóroval Petr Pozděch a otevřel skóre zápasu. Po chybě domácích se opět dostal k míči v 16. minutě ten stejný střelec a zvýšil na 0:2. Domácí hráči i fanoušci se chytali za hlavu, když viděli, jak hosty podcenili. Sami se ale kousli a i přes dvoubrankovou ztrátu začali pořádně hrát a bojovat o body. Ve 27. minutě vypustil po hezké akci týmu střelu zpoza vápna Valenta, který se trefuje těsně vedle levé ruky gólmana, který ale přes své obránce nic neviděl a nestihl tak včas zareagovat, a proto Lukáš Valenta snižuje na 1:2. Ale hned po rozehrávce se hosté dostali do další příležitosti, když zbytečným zákrokem na žlutou kartu způsobil pokutový kop Bronislav Ryba, a ten za hosty s přehledem proměňuje Ondřej Mach. Až těsně před přestávkou se domácím Žádovicím podařilo opět snížit, když se z hezkého centru prosadil Jaroslav Bělohoubek, který doklouzal až do brány a špičkou kopačky trefil míč, který tak snížil na poločasové skóre 2:3.

Krásným výkopem rozhodl ke konci druhé půle ve prospěch domácích brankář!

Z první půle už známe skóre 2:3 ve prospěch hostujících Žeravic. Hned po změně stran se ale k míči dostali domácí a drželi ho a oťukávali obranu domácích až do 53. minuty, kdy David Šmahaj zkušeně vykoupal obranu hostí a dorovnává. Na obou stranách je to teď po třech gólech, ale ani ne minutu po té se ze špatné rozehrávky dostali k míči opět žadovjáci a z centru od Ryby, který původně centroval na Lukáše Stanovského na zadní tyči, se stal 4. gól v síti Žeravic, když se míč nečekaně zatočil do brán a spadl přesně za háčky. Po tomto gólu se na obou stranách přitvrdilo, začala lítat sprostá slova jak mezi fanoušky, tak i na hřišti a rozhodčí měl co dělat, aby situaci uklidnil. Přišlo ale spousta faulů a to z obou stran, od obou týmů, ale prospělo to špíše Žeravicím, které překonaly brankáře Maňáka počtvrté po jedné ze standardek. Skóre je opět vyrovnané a už nám běží 69. minuta utkání, když se do tutovky dostali znovu hráči Žeravic, ale Maňák vytáhl perfektní zákrok a ještě z toho udělal i odkop od brány. 70. minuta utkání, gólman Žádovic vykopává až na velké vápno před soupeřovu branku, kde nastávají zmatkymezi útočníkem domácích a obranou hostí, kdy do míče šli všichni tři i s gólmanem Možíšem, který se ale se svým spoluhráče srazil a míč propadl mezi nimi a dokutálel se až za brankovou čáru! Gólman dává svůj první gól v kariéře za Žádovice a otáčí skóre ve prospěch svého týmu na 5:4, což vyvolalo spoustu křiku a radosti, ale naopak i smutku a agrese u hráčů hostujícího týmu, kteří se hádali s rozhodčím, že před gólem byl jasný faul. Ten ale na tyto požadavky hráčů ze Žeravic nereagoval a odpískal jasný gól ve prospěch Žádovic, které zápas otočily na svou stranu po dvougólovém manku z prvních patnácti minut utkání. Góman Maňák si tak připisuje pro ně velmi významný gól, který byl nakonec vítězný a rozhodčí po uplynulých devadesáti minutách plných emocí a nadšení 137 diváků a hráčů domácího výběru z takzvaného "derby dvou Ž" odpískal konec utkání za stavu 5:4 pro Žádovice, které doma měly pořádně co oslavit.



Sestavy



Žeravice
J. Možíš [-] - J. Šik [-] , M. Halačka [-] , P. Tomaštík [-] , Y. Kepych [-] , D. Žůrek [-] , O. Mach [-] , P. Pozděch [-] , A. Ištok [-] , V. Gerža [-] , J. Mach [-]

ŽK: 39. M. Marčík , 64. M. Valenta .
Počet diváků: 137. Rozhodčí: Sekerka Jaroslav - ROTTER Karel (N), VIKTORÝN Libor.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.