1:1
(1:0)
63. O. Mach
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.05.2023 17:30

22.kolo, Jihomoravský | Hodonín | III. třída sk. A, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Ze zápasu berou pouze bod


Branky


40. D. Horák - 63. O. Mach
1

Trápící se Kostelec vybojoval na domácí půdě alespoň bod

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácím se dařilo v kombinaci i v držení míče, ale do koncovek se nedokázali dostat

V prvním poločase šli kostelečtí do zápasu hlavně s tím, že nesmí prohrát, ale chtějí si zahrát hezký fotbal, což se jim ze začátku dařilo. Drželi hodně míč, dokázali být u míče dost často první a když už přišel nebezpečný nákop za obranu nebo akce ze strany, dokázali se dostat do nebezpečných šancí, ale bohužel pro ně nedokázali překonat brankáře hostů ze Žeravic. Až ve 40 minutě, kdy se k míči dostal David Horák po centru z levého křídla, se jim podařilo umístit míč k levé tyči po zemi a otevřít tak skóre zápasu. To bylo vše, co jsme mohli v první půli vidět. Dohrávalo se na půli domácích a pod kontrolou měli míč hlavně hosté, ale zaútočit na bránu už se jim nepovedlo. 1:0.

Domácí Kostelec si nepohlídal vedení a ze zápasu odjíždí s bodem

Druhý poločas přinesl poněkud zmatenější hru. Domácí nechtěli nechat Žeravice dojít až k obraně, chyběla kombinace a chladná hlava a vše se jen nakopávalo na útočníky, kteří měli za úkol podržet co nejdéle vepředu míč, ale nebyli doplňováni svými spoluhráči, a tak míče hodně rychle ztráceli. Po standardce se ale hosté prosadili, když z rohového kopu dal hlavou gól Ondřej Mach a vyrovnal na 1:1 v 63. minutě. Domácím to trochu zavařilo a začali tak hrát trochu otevřeně, dělali zbytečné chyby v rozehrávce, které se Žeravice snažili využít, ale díky bohu pro domácí Kostelec si asi špatně seřídili mířidla a jejich zakončení končila dost často v ochranné síti za bránou. Druhý poločas byl více vyhrocený. Oba týmy chtěly vyhrát a tak se rvaly o body, ale nestačilo to a po šesti žlutých kartách v utkání rozhodčí nastavil nad rámec 4 minuty, které už si oba týmy pohlídaly a zápas tak končí výsledkem 1:1.



Sestavy


SK Kostelec
M. Kopecký [-] - F. Kvaltin [-] , S. Šalomoun [-] , D. Horák [-] , M. Blatecký [-] , V. Vítek [-] , D. Průdek [-] , P. Borkovec [-] , P. Lindner [-] , D. Ryba [-] , Š. Urubek [-] (87. D. Hochman [-] )

Žeravice
T. Odložil [-] - J. Šik [-] , M. Halačka [-] , Y. Kepych [-] , O. Mach [-] , P. Pozděch [-] , V. Gerža [-] (73. M. Vajgara [-] ) , J. Mach [-] , M. Glos [-] (85. V. Viktorýn [-] ) , P. Vaculík [-] (90. V. Zeman [-] ) , M. Polášek [-]

ŽK: 19. D. Ryba , 90. M. Kopecký - 30. M. Halačka , 67. J. Mach , 88. O. Mach , 89. V. Viktorýn .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: POKORÁK Jiří - OPATŘIL Roman, VIKTORÝN Libor.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích