Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.05.2023 17:30

22.kolo, Jihomoravský | Hodonín | III. třída sk. A, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vítězství hostí v utkání znamená pro Žádovice 5. příčku v tabulce


1
Spoustu gólů a fotbalové radosti nám přineslo nedělní utkání Žádovic proti Vlkoši B, který dokázal domácí obrat o body a posunuje se do středu tabulky.
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Po prvních pětačtyřiceti minutách se zdálo, že zápas mají domácí zcela pod kontrolou

Z hezké akce hned v 1. minutě z výkopu se prosazují jako první hosté, když se trefuje nejlepší střelec týmů Libor Kozák a dostává svůj tým do rychlého vedení. Domácí tým Žádovic se ale docela rychle dostal do zápasu, když obrana Vlkoše nezvládla náběh Bělohoubka a přišel faul za žlutou kartu pro kapitána hostujícího výběru. K penaltě si stoupl Michal Vaverka a s přehledem proměnil. Po pár minutách se stala chyba v hostující obraně, kterou způsobil pravý obránce Vlkoše. Špatně rozehrál do středu hřiště, kde si míč sebral Jaroslav Bělohoubek a s přehledem obstřelil brankáře hostů a zvýšil v prospěch svého týmu na 2:1. Další, už čtvrtý gól utkání a druhý pro Bělohoubka se zrodil na levé straně, kdy ho pozdě borci z hostujícího výběru dostupovali, ten si je povodil a po hezké individuální akci zakončoval do prázdné brány - 3:1. Do poločasu přišla ještě jedna úprava skóre, kdy se hezky z voleje z centru od Petra Dobrovského z lajny trefil Libor Kozák a nedal brankáři Žádovic šanci. To už bylo v nastavené minutce prvního poločasu a hlavní rozhodčí píská konec. Do kabin se jde za stavu 3:2 pro domácí výběr.

Po hezkých akcích, ale i po chybách soupeře dokázali vlkošští zápas otočit a domů si vezou další 3 body

Do začátku druhého poločasu vlítli lépe hosté a po hezké akci a úprku Jindry Slavíčka se k penaltě dostali také hosté, když Jindru sejmul jeden ze záložníků domácího kádru. V 67. minutě se tedy prosazují hosté z pokutového kopu, který nekompromisně proměnil Petr Dobrovský a k asistenci si připisuje také důležitý gól utkání. Další gól hned dvě minutky po proměněné penaltě padl z hezké akce ze středu hřiště, kterou vedl Tomáš Čada, který našel pod sebou ve vápně hattrickového borce Libora Kozáka, který otáčí vývoj utkání a hosté najednou vedou 3:4. Vzápětí se Tomáš Čada znovu prosmýkl mezi obránci a tentokrát zakončoval sám a zvýšil na 3:5. Domácí mohli svého výkonu jenom litovat, protože v zápase přišli o cenné dvougólové vedení, o které se postaral zejména nejlepší střelec týmu Jaroslav Bělohoubek. Domácí to tedy nevzdali a i na konci zápasu se drali dopředu a vybojovali si tak míč na levé straně hřiště, odkud přiletěl centr na hlavu Davida Šmahaje, který se nemýlil a snížil zápasové skóre na finálních 4:5.



Ohlasy k zápasu


Žádovice
Lukáš Stanovský: Dostaly jsme zbytečné góly po chybách v rozehrávce a pak se nám moc nedařilo obsazovat střed. Je škoda, že jsme si nepohlídali to vedení 3:1 z prvního poločasu. Ale myslím si, že pro diváky to byl hezký fotbal na to, že se nám dlouhodobě s tímto týmem nedaří.

Vlkoš B
David Klajba: Nehráli jsme špatně, ale první poločas nepatřil ani mezi ty nejlepší poločasy. Prohrávali jsme a dokázali jsme to otočit, já jsem rád za tři body, udělali jsme si hezkou neděli.



Sestavy



Vlkoš B
D. Klajba [-] - P. Dobrovský [-] , L. Kozák [-] , M. Čada [-] , J. Kouřil [-] , L. Menšík [-] , T. Čada [-] , J. Krist [-] , J. Zelinka [-] , M. Reiter [-] , P. Vašíček [-]

ŽK: 27. M. Marčík - 17. T. Čada , 64. J. Krist , 89. J. Slavíček .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: ZÁLEŠÁK Petr - POLÁŠEK Pavel, RYBA Jaroslav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích