Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.05.2023 17:00

20.kolo, Jihomoravský | Hodonín | III. třída sk. A, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Poprvé na jaře Žádovice doma ztrácejí drahocenné body


Branky


4
Deštěm doprovázený zápas Žádovic s Moravanama hosté zvládli lépe a posílají Žádovice na pátou příčku v tabulce. Domácí se ale nevzdávají a jdou si za svým.
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Převahu domácí nevyužili a tak z toho těží hosté

V utkání Žádovic proti Moravanům padlo dohromady 5 fíků, ale jen jeden v prvním poločase. I přes velkou převahu se domácí nedokázali prosadit a neproměnili své velké šance. Létalo hodně centrů do vápna, z nichž padalo hodně střel, ale všechno jen do rukavic moravanského gólmana, který podržel hostující tým a v prvním poločase neinkasoval. Moravany se moc na půli hostí nedostávali, ale když ano, tak ohrozili branku domácích. V prvním poločase měli 2 šance a z jediné chyby padl první Otáhalův gól v zápase. Bohužel pro domácí je Otáhal největším rychlíkem z Moravan a když se rozběhne, obrana ho nemá moc velkou šanci chytit a v zápase jim to potvrdil hned několikrát.

Moravany si zahrály na Atlético a snažili se nepustit domácí ke svému brankáři Burýškovi

I přes velkou snahu a ještě větší převahu domácích se ani jednou neprosadili v prvním pločase, to ale v 53. minutě změnil Vaverka, který se trefil mezi tři tyče z penaltovéhp puntíku po faulu ve vápně a změnil stav utkání na 1:1. Po dalším neúspěšném dobývání se Žádovic za obranu Moravan se ale dostali do šance hosté, když z brejku vyrazil sám na gólmana Maňáka Otáhal, udělal kličku a do prázdné brány uklidil míč. Stav 1:2 pro hosty. Bylo to pro Žádovice za nepříznivého počasí těžké, ale do zápasu se dostat dokázali, měli více ze hry a když se do šance dostal Marčík po zmatku ve vápně, dopravil míč do sítě Moravan. Stav utkání byl 2:2 v 87. minutě a přišlo další zaváhání domácí obrany, když se moravanský rychlík dostal k míči potřetí v utkání a potřetí upravil skóre na konečných 2:3 pro Moravany.

Žádovice si bohužel pro ně nepohlídaly jediného střelce utkání ze strany Moravan, rychlíka Matěje Otáhala a ten jim to řádně spočítal a okradl je o všechny 3 body na domácí půdě. Přes dobrý výkon je to pro domácí zklamání zejména z pohledu neproměněných šancí, jelikož hned v prvních dvaceti minutách mohli rozhodnout hned ze 4 tutovek a to ovlivnilo celý zápas.



Ohlasy k zápasu


Žádovice
Lukáš Stanovský: Byli jsme lepší, v první půli jsme nepustili Moravany na naši polovinu hřiště a oni nám z jediné chyb dali gól. Celý zápas pršelo, tak to nebylo nic moc, ale my jsme se dokázali do zápasu dostat. Moravany ve druhém poločase zaparkovaly autobus a díky výborným brejkům Otáhala dokázali vždy po našem srovnání znovu udeřit.

TJ Slavoj Moravany
Matěj Otáhal: Do zápasu jsme přijeli spíše bránit a čekat na protiútoky, jelikož jsme nepřijeli v hojném počtu. Podle toho zápas vypadal, domácí měli více ze hry a kdyby dali ty 4 góly na začátku, tak bylo po zápase.



Sestavy


Žádovice
L. Maňák [-] - D. Šmahaj [-] , L. Valenta [-] , M. Kuběna [-] , B. Ryba [-] , L. Tiefenbacher [-] , M. Vaverka [-] , M. Marčík [-] , J. Bělohoubek [-] , T. Hofírek [-] , M. Valenta [-]

TJ Slavoj Moravany
M. Burýšek [-] - M. Ficek [-] , P. Zbořil [-] , L. Řihák [-] , R. Pantlík [-] , J. Zýbal [-] , J. Klimeš [-] , M. Otáhal [-] , Z. Merta [-] , L. Zelinka [-] , M. Bařina [-]

ŽK: 54. J. Bělohoubek - 23. M. Bařina , 43. P. Zbořil .
Počet diváků: 40. Rozhodčí: ZÍMA Zbyněk - RYBA Jaroslav (N), SMOLÁK Roman (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Julie Sležková

Expert: František Novotný
Tip experta: výhra domácích

Žádovice doma uhrají 3 body, i když to s Moravanama bude těžké (3:1)