0:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.05.2023 17:00

20.kolo, Jihomoravský | Hodonín | III. třída sk. A, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Bezbranková remíza drží Vracovu šanci na postup


Branky


4
Vracov si o víkendu v Hodoníně vedl skvěle, ale nestačilo to na výhru. Z Hodonína si ale odváží alespoň bod.
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Taktiky hostů vycházely, ale bohužel jejich střely nedokázaly trefit prostor mezi třemi tyčemi

V tomto zápase se utkal první s druhým a každý bod byl pro oba týmy důležitý. V prvním  poločase byli domácí zejména natlačeni na svou polovinu, když po skvělém nástupu do utkání je Vracov nenechal ani v klidu rozehrát, vysoko je napadal a těžil z chyb obrany, která míče jen nakopávala. V průběhu poločasu se ale začala hra obou týmů vyrovnávat a na obou stranách přicházely střely, avšak ty většinou nemířily mezi tři tyče a gólmani neměli moc práce. Začaly se dělat chyby v rozehrávce a nakopávat míče na obou stranách. Na poločas jsme tedy neviděli moc přesnějších zásahů a do kabiny jdou oba týmy za remízového stavu.

Domácí síť hosté rozvlnili, ale rozhodčí jim jejich velkou radost rychle vzal

Druhý poločas začal podobně jako ten první. Vracov byl aktivnější, zasahoval do rozehrávky domácích a nenechal je vystoupit na svoji polovinu. Zápas měli ve své režii hosté a také jako první se ujali vedení, když v 64. minutě  rozvlnil síť domácích Lukáš Říha, ale rozhodčí signalizoval ofsajd a velkou radost hostům tak rychle vzal. Hodonín se také dostával do šancí, když po rychlé akci se dostal míč na pravou lajnu, kde ale skvělým obranným zákrokem zasáhl hostující hráč Karel Půček a zkazil tak naději domácích na gól. Ke konci zápasu se oba týmy snažili hlavně ubránit stav 0:0, nakopávali míče za obranu soupeře a snažili se nedělat chyby. Zápas tedy končí bezbrankoou remízou a oba týmy tak mají ještě šanci zabojovat o postup.



Ohlasy k zápasu



FC VRACOV
Pavel Loprais - vedoucí týmu: Musím pochválit celý tým, včetně střídajících hráčů, protože všichni odvedli skvělý výkon a čím je pro nás zápas těžší, tím více toho hráči ze sebe dokážou dostat. Bod za remízu nakonec braly obě strany. Rozestup mezi námi zůstal stejný a co je důležité, postup máme my nadále ve vlastních rukou. K jistotě nám zbývá získat bez ohledu na výsledky soupeřů z posledních 3 zápasů 6 bodů. A to určitě je v silách tohoto mužstva.



Sestavy


FC NESYT Hodonín
R. Flajsar [-] - J. Sládek [-] , K. Balus [-] , M. Valíček [-] , J. Svoboda [-] - R. Gertner [-] , J. Hruška [-] , J. Kořínek [-] , P. Kuchárek [-] - T. Buček [-] , J. Březina [-]

FC VRACOV
A. Zálešák [-] - . Loprais [-] , F. Vrážel [-] , R. Mlček [-] , L. Říha [-] , K. Půček [-] , D. Goliáš [-] , R. Knee [-] , T. Gaspar [-] , M. Čožík [-] , P. Loprais [-]

ŽK: 42. M. Valíček - 17. M. Čožík .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: MARADA František - ZMEŠKAL Miroslav, ONDROVČÍK Ivo.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Julie Sležková

Expert: František Novotný
Tip experta: výhra hostů

Hosté si jednoduše odvezou 3 body (1:3)