2:1
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.05.2023 17:00

19.kolo, Jihomoravský | Hodonín | III. třída sk. A, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Druhé Žádovice se utkaly s lídrem tabulky Vracovem


Branky


2
V pátek se odehrálo zajímavé a bojovné utkání mezi domácím Vracovem a hostujícími Žádovicemi. Vracov potvrdil svoji formu a zůstává na pozici lídra 3.A třídy.
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hřiště krásné, diváků spousta, pivo a klobása po zápase, vesnický fotbal jak má být!

Před zápasem vracovští chtěli hlavně držet střed hřiště, snažili se o napadání soupeřovy rozehrávky a nenechali jej hrát. Využívat rychlosti ofenzivních mladých hráčů k rychlému zakládání útočných akcí a k podpoře nejlepšího střelce Lukáše Říhy. Především ze začátku se jim to dařilo, byli lepší, vytvářeli si šance, ale s jejich proměňováním už je to horší. Asi nejblíže ke gólu měl Martin Čožík, který po samostatném úniku po pravé straně svou křížnou střelu umístil sice pěkně podél vybíhajícího brankáře, ale také těsně vedle vzdálenější brankové tyče a dobíhajícímu Honzovi Lopraisovi chyběl k teči této střely snad jen krok. Pak si hráči Žádovic vybrali slabší chvilku v obraně, kdy jen díky včasnému vyběhnutí Zálešáka proti samostatnému úniku Hofírka udrželi domácí čisté konto a pár minut po tom je zachránilo břevno jejich brankové konstrukce.

V tom stejném nasazení a rozpoložení vyrazili hráči domácích i do druhého poločasu a věřili, že jednou to tam musí spadnout. A to se skutečně podařilo. Gól padl v 54. minutě, kdy skvělou práci v pokutovém území odvedl Lukáš Říha. Z levé strany soupeřovy branky dokázal podél brankáře poslat míč na Pavla Lopraise stojícího u pravé tyče, který ho s přehledem uklidil do sítě. Soupeř delší dobu diskutuje s rozhodčím, zda tomuto gólu nepředcházel útočný faul, který byl fanouškama nahrán na video a byl zcela zřejmý, a to tak vehementně, že rozhodčí jim uděluje hned 2 žluté karty. Ale gól platí a Vracov se snaží využít toho, že soupeř je trochu rozhozený a znovu zatlačit. Hra se však kouskuje, přibývá faulů, Žádovice soupeř stále diskutují a přibývají další žluté karty. Až v 83. minutě Pavel Loprais vybojoval skluzem míč na soupeřově polovině, Filip Vrážel jej obratem posunul na pozičně velmi dobře stojícího Lukáše Říhu, který zaběhl za obranu a jde sám na brankáře. S přehledem obstřeluje vybíhajícího brankáře přesně k pravé tyči. Soupeř to však nezabalil a hned po rozehrání nakopává balón dopředu, využívá nedorozumění v defenzívě domácích, kteří prohrávají hlavičkový souboj a Martin Marčík obloučkem přehodil vybíhajícího Adama Zálešáka. Zbytečná komplikace v závěru zápasu. Závěrečné drama ještě zvýraznil rozhodčí, který nastavil k základní hrací době 5 minut. Vracov si po dobrém výkonu doma uhlídal výsledek 2:1 a drží se v čele tabulky.

 

 

Zdroj textu: FK Vracov



Sestavy


FC VRACOV
A. Zálešák [-] - R. Knee [-] , T. Gaspar [-] , M. Čožík [-] , . Loprais [-] , P. Loprais [-] , F. Vrážel [-] , R. Mlček [-] , L. Říha [-] , K. Půček [-] , D. Goliáš [-]

Žádovice
L. Maňák [-] - D. Šmahaj [-] , L. Valenta [-] , M. Kuběna [-] , B. Ryba [-] , L. Tiefenbacher [-] , M. Vaverka [-] , M. Marčík [-] , J. Bělohoubek [-] , T. Hofírek [-] , M. Valenta [-]

Počet diváků: 100. Rozhodčí: VAVŘINA Tomáš - SEKERKA Jaroslav, ZMEŠKAL Miroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
10. 5. 2023 22:15
Pro příště by bylo hezké uvést zdroj, ze kterého je článek o zápasu přebraný a nepodepisovat se pod cizí práci.
Julie Sležková

Expert: Milan Sležek
Tip experta: výhra domácích

Lídr tabulky vyhraje, ale jen o gól