Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.05.2023 17:00

19.kolo, Jihomoravský | Hodonín | III. třída sk. A, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hodonín se nenechal překvapit a domácím berou 3 body


Branky


2
Malé derby mezi Lužicemi a NESYTEM Hodonín skončilo lépe pro hosty. Ti si s Lužicemi jednoduše poradili a porazili je 0:5.
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bezvládné Lužice se nezmohly ani k útoku

Zápas rozhodli hosté už v prvním poločase, kdy se trefili hned třikrát. Nejlepším hráčem poločasu byl jednoznačně Tomáš Buček, který otevřel skóre zápasu a byl i zodpovědným hráčem, který se vrací do obranného postavení, když je to potřeba. Dobrým pohybem a spoustou šancí hosté nenechali Lužice hrát. Napadali jejich rozehrávku a dobře řídili hru. 

Lužice dobře vstoupili do druhého poločasu, ale přes to nedali ani gól

V druhém poločase jsme mohli vidět už více šancí domácích, ale většina jejich střel minula bránu. Za to hosté se tolik nemýlili a v 58. minutě přišel už 4. gól utkání a také druhý pro Bučka, který poslal do sítě dělovku k levé tyči a nedal gólmanovi domácích šanci. Domácí se snažili držet míč, ale dobré napadání hostů jim to nedovolilo, a tak běhali hlavně bez míče. Utkání pro ně bylo velmi náročné a podle výsledku je to i idět, když utržili další ránu od Hodonína v podobě dalšího, už pátého, gólu již v 67. minutě. Trefil se tentokrát Radek Gertner.

Ke konci utkání už NESYT jen držel míč a často nakopával za unavenou obranu, ale další gól už to nepřineslo. Utkání tedy končí výsledkem 0:5 a ačkoliv domácí nehráli tak špatně, nedokázali prostřelit brankáře hostujícího Hodonína a nevstřelili v utkání ani jednu branku.



Ohlasy k zápasu


Lužice
Ondřej Pazdera: Utkání jsem sledoval pouze z lavičky a tak jsem toho možná viděl víc než naše základní jedenáctka. Byli jsme horší, snažili jsme se jen nakopávat a když už to vyšlo, tak jsme neproměnili svoje šance. Hodonín držel míč a my jsme běhali jen bez něj a to bylo hodně náročné. V příštím utkání musíme něco změnit.

FC NESYT Hodonín
Jan Hruška: Já jsem bývalým hráčem Lužic a to, co oni hráli, se mi nelíbilo a myslím, že asi nikomu jinému. Byli jsme lepší a výhra je zasloužená, jsou to pro nás důležité 3 body, dostaly nás na druhé místo v tabulce.



Sestavy


Lužice
L. Fojtů [-] - R. Vričan [-] , T. Hasík [-] , F. Kříž [-] , T. Němec [-] (77. J. Válek [-] ) , R. Zálešák [-] , D. Gecaj [-] , E. Kuchynka [-] , Z. Šebestík [-] , D. Mitrík [-] , M. Horňáček [-]

FC NESYT Hodonín
R. Flajsar [-] - J. Sládek [-] , K. Balus [-] , M. Valíček [-] , J. Svoboda [-] - J. Kořínek [-] , P. Kuchárek [-] (81. D. Snášel [-] ) , J. Hruška [-] , R. Gertner [-] - J. Březina [-] (86. M. Zelinka [-] ) , T. Buček [-]

ŽK: 81. J. Březina .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: POKORÁK Jiří - ONDROVČÍK Ivo, ČÍHAL Roman (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Julie Sležková

Expert: Milan Sležek
Tip experta: remíza

Lužice by mohly ztratit, když posledně zaváhaly a ztratily všechny 3 body s Žádovicema; první zápas chlapci taky remizovali