Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.05.2023 17:00

19.kolo, Jihomoravský | Hodonín | III. třída sk. A, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kočka a myš = Moravany vs Mikulčice


Branky


2
Moravany měly vše pod kontrolou a nasázeli soupeři bůra
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Jako kočka a myš si Moravany hrály se soupeřem z Mikulčic (4:0)

V prvním poločase Moravany předváděly skvělý výkon. Hráči z Mikulčic se k ničemu nedostali, běhali jen bez míče a Moravany si s nimi hrály jako kočka s myší. První gól přišel už v osmé minutě, když se poprvé v zápase trefil Matěj Otáhal. Netrvalo dlouho a Moravany zvýšily skóre na 2:0, když se k míči dostal Marek Bařina a prostřelil gólmana. Na další branku jsme nečekali dlouho a diváci měli skvělou podívanou. Ve 27. minutě se totiž brankář Mikulčic ocitl v dalším nebezpečí, když se před ním objevil s míčem na noze Petr Zbořil a zvýšil na 3:0. Mikulčice byly zoufalé a nevěděli, jak na Moravany, tak hru ještě víc otevřely a snažily se o upravení skóre, ale jejich střely lítaly jen mimo tyče nebo na brankáře Moravan a ten si s nimi dokázal poradit. Z rychlého brejku se dostaly domácí znovu před branku Mikulčic a Otáhal podruhé v zápase navyšuje skóre, tentokrát na 4:0. Po prvním poločase to vypadalo, že je rozhodnuto.

nástup Mikulčic do druhé půle jim pomohlo alespoň upravit výsledek zápasu

Druhý poločas už nebyl tak rozdílový. Moravany polevily a dost zjevně se podřídily hře Mikulčic. V 70% drželi míč, ale už se moc nedostávali do šancí. Naopak hosté si minimálně jednu gólovku vytvořili a upravili tak skóre na 4:1 střelou Milana Svobodníka zpoza vápna. Vzápětí ale Moravany opět udeřily a naposledy v zápase upravily skóre. Hra ke konci utkání byla hodně přerušovaná, míče byly nakopávané a týmy je moc nedokázaly podržet na svých kopačkách. To ale Moravanům nevadilo a ze zápasu odcházejí s lepším pocitem než hosté z Mikulčic. Utkání končí výsledkem 5:1 pro domácí.



Ohlasy k zápasu


TJ Slavoj Moravany
Matěj Otáhal: Musím říct, že kdybychom první poločas nerozhodli utkání, možná bychom si ani neodnesli 3 body. V druhé půli jsme hodně polevili a Mikulčice na nás v tu chvíli měli.

TJ Baník Mikulčice B
Milan Svobodník: Dal jsem jediný gól utkání a jsem rád. Dlouho mi to tam nepadlo a my jsme ten gól potřebovali. Škoda, že jsme v tu chvíli nevyužili rozhozené defenzivy hostů.



Sestavy


TJ Slavoj Moravany
M. Burýšek [-] - P. Zbořil [-] , L. Řihák [-] , R. Pantlík [-] , J. Zýbal [-] , J. Klimeš [-] , M. Otáhal [-] , L. Pintera [-] , A. Šeďa [-] , M. Bařina [-] , M. Jančík [-]

TJ Baník Mikulčice B
V. Menšík [-] - J. Vričan [-] , D. Škrabal [-] , M. Bohunský [-] , T. Glos [-] , R. Osička [-] , J. Flachs [-] , M. Svoboda [-] , E. Repka [-] , M. Smejkal [-] , P. Zachara [-]

ŽK: 17. V. Menšík , 31. R. Osička , 44. S. Brablc , 75. T. Glos .
Počet diváků: 62. Rozhodčí: KUKULA Ladislav - HRUŠKA Jaroslav, KOSTIHA Petr (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Julie Sležková

Expert: Milan Sležek
Tip experta: remíza

Mikulčice v prvním zápase porazily Moravany a teď věřím, že aspoň získají nějaké body