Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.04.2023 16:30

18.kolo, Jihomoravský | Hodonín | III. třída sk. A, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Utkání mezi Žeravicema a Vřesovicema bylo nejgólovější z kola a přineslo velkou podívanou


Branky


1

Až 10 branek jsme mohli vidět během nedělního utkání Žeravic proti Vřesovicím. Hosté se i přes nerovný povrch dokázali dostat do zápasu a poločas dokonce i vyhrát. Domácí si ale 3 body nenechali ukrást.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Divoký první poločas zařídil hned 3 branky a bylo se na co koukat

První poločas utkání byl divoký. Hrálo se nahoru dolu a míče lítaly vzduchem. Povrch hřiště domácího týmu Žeravic vypadal jako právě zorané pole, občas kaluže vody a sem tam pískoviště, ale to hosty neodradilo a svojí bojovností si z prvního poločasu odnesli vedení 1:2. V deváté minutě se totiž trefil Filip Konečný a otevřel tak skóre desetigólového utkání ke prospěchu domácích. Po hezké akci se ale domácí ve 21. minutě dostali do vyložené šance domácí a Viktor Gerža tak upravuje stav utkíání na 1:1. Do poločasu se však ještě trefil hat-trickový kanonýr domácích a za pět minut se šlo tedy do kabin za stavu 1:2 pro Vřesovice.

Dva hat-tricky během poločasu

I přes nerovný povrch domácího hřiště se do zápasu dokázaly oba týmy dostat a hned ze začátku druhého poločasu domácí snížili na 2:2. Gólman Vřesovic asi nebyl ve své kůži a v utkání udělal několik zásadních chyb, ze kterých pro domácí padalo spoustu gólů. V 53. minutě totiž padly hned dva góly a to z kopaček Žeravic, kdy po nevydařené akci hostů ši do brejku domácí a po nesmyslném polovyběhnutí gólmana Gerža otočil stav na 3:2. Hned z výkopu hosté opět chybovali a dostávají tak gól na 4:2. Chytali se za hlavu hlavně hostující fanoušci, protože gólman udělal tolik chyb za zápas, že byste je nespočítali na jedné ruce. V dalším průběhu utkání se míče zmocnily hlavně Žeravice a kontrolovaly hru. Povrch hřiště byl šílený. Vřesovicím se ale poštěstilo a lehce po šedesáté minutě utekl obraně útočník Možíš a upravuje skóre na 4:3 pro domácí. Po pár minutách nakopávání míče na polovinu soupeře opět padaly góly a to po jednom na každé straně po chybách obou gólmanů. Na konci utkání ještě zvyšuje na konečných 6:4 Gerža a dokončuje svůj zápasový hat-trick.



Ohlasy k zápasu


Žeravice
Roman Kozák: Tragédie. Prohráli jsme a několik gólů padlo vinou našeho gólmana. Všichni jsme hráli špatně, ale on udělal hodně chyb. Dnes v kabině nebyl žádný kliďas. Hřiště bylo malé, hrbaté, občas kaluže a občas písek. Kopaná nahoru dolů. Dal jsem přihrávku po zemi a spoluhráč ji mohl zpracovávat na prsa. Nejradši bych tam nebyl.




Sestavy


Žeravice
J. Možíš [-] - M. Halačka [-] , P. Tomaštík [-] , D. Žůrek [-] , O. Mach [-] , A. Ištok [-] , V. Gerža [-] , J. Mach [-] , M. Glos [-] , M. Vajgara [-] , M. Polášek [-]

TJ Sokol Vřesovice
M. Iš [-] - D. Homola [-] , Z. Možíš [-] , V. Holas [-] , T. Zedník [-] , K. Merta [-] , O. Červenka [-] , M. Donátek [-] , F. Konečný [-] , J. Donátek [-] , Š. Žáček [-]

ŽK: 75. J. Mach - 44. D. Homola , 83. K. Merta .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: ZÍMA Zbyněk - VIKTORÝN Libor, MAREŠ Ivan (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů