1:2
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.05.2023 17:00

18.kolo, Jihomoravský | Hodonín | III. třída sk. A, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Neprostupnou obranu Vlkoše domácí prostřelili, ale na 3 body to nestačilo


Branky


1
V utkání byl v hlavní roli rozhodčí, ale chyby dělal na obou stranách, hosté hru řídili z vlastních kopaček.
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté fyzicky přejeli domácí Milotice B

První poločas nabídl hodně šancí na obou stranách, ale gólman hostujícího Vlkoše sůj tým podržel a nenechal se prostřelit. Domácí hodně hrozili ze standardních situací, které vznikly zejména po zbytečných chybách či nemotornosti hostů. Hostující tým držel míč a kontroloval hru. Po zahrání autu na pravé straně se k míči dostal Jiří Kouřil a nádhernou přihrávkou za obranu na lajnu dostal k cetru Davida Kaisera a ten posadil centr přímo na hlavu Loboši Zálešákovi a ten se nemýlil a poslal míč nekompromisně do sítě domácích Milotic. 0:1.

Dalších 45 minut vypadalo pro domácí slibně, ale přesto dělal chyby z frustrace a tak si hosté odvezli 3 body

Druhý poločas odpálili hosté hezkými akcemi na polovině domácích, ale góly zatím nepadaly. Obrana hostů byla nepropustná, ale našli se jedinci, kteří se dokázali dostat ke střele, jako třeba Marek Grufík, který se nemýlil a po střele z otočky z malého vápna vymetl soupeřovu šibenici.

Domácí měli poté dost šancí, když hostující obrana dost chybovala a málem gólmana Davida Klajbu prostřelili i podruhé ze standardky, ale gólman vytáhl skvělý zákrok a vytáhl míč pouze na rohový kop. V 73. minutě se do další šance dostali hráči Vlkoše, když se opět z rozehraného autu na pravé straně dostali k míči středoví hráči hostů a po centru propadnutém za obranu se už nemýlil ani Michal Reiter a zvyšuje skóre na konečných 1:2.

Závěr utkání byl nervózní a padalo dost žlutých karet z nemotornosti i z frustrace hráčů, rozhodčí tak uděloval žluté karty právem.



Ohlasy k zápasu



Vlkoš B
David Klajba: Hodnocení zápasu z mého pohledu je určitě dobré. Po dlouhé době jsme vyhráli a hráli jsme hezký fotbal. Na obou stranách byla výpomoc z Áčka, takže ten zápas konečně nějak vypadal. Rozhodčí vždy všechno vyvažoval na obě strany. Po dlouhé době jsem byl fakt spokojený s tím, co jsme hráli.



Sestavy



Vlkoš B
D. Klajba [-] - P. Dobrovský [-] , R. Krýsa [-] , M. Čada [-] , D. Kaiser [-] , L. Menšík [-] , D. Koplík [-] , J. Krist [-] , J. Zelinka [-] , M. Reiter [-] , P. Vašíček [-]

ŽK: 40. M. Macháček , 80. D. Brhlík - 71. J. Krist , 84. J. Kouřil .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: VAVŘINA Tomáš - ŽŮREK Miroslav, POLÁŠEK Pavel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích