Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.09.2015 17:00

4.kolo, Středočeský | Příbram | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dramatický zápas skončil dělbou bodů, Kovohutě získaly cenný bod


Branky


0

Fotbalisté Rosovic ve čtvrtém kole příbramského okresního přeboru přivítali na svém hřišti Kovohutě, proti nimž dokázali během prvního poločasu otočit nepříznivý vývoj zápasu a do konce zápasu sahali po třech bodech, jenže hosté dokázali zareagovat a v samotném závěru vyrovnali na 3:3.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Jan Tuháček se postaral o skvělý comeback

Utkání mezi Rosovicích nabídlo vyrovnaný fotbal, který se odehrával ve vysokém herním tempu, i když úvod nabídl pouze souboj o střed hřiště. V desáté minutě udělali domácí obránci velkou chybu, kterou nekompromisně potrestal David Budějský a poslal Kovohutě do vedení.

 

Po inkasované brance se probudili domácí fotbalisté Rosovic a převzali otěže nad vývojem utkání. Rosovice se několikrát dostaly k centrům, ty však hosté dokázali odvrátit. Domácí ale přece jen dokázali vyrovnat a nejen to, zásluhou dvou gólů Jana Tuháčka dokonce zápas otočili.

 

První gól Rosovic padl po rychlém protiútoku, když David Hnízdil promarnil jedinečnou možnost vstřelit gól a jeho neproměněné sólo vzápětí potrestal Jan Tuháček, který nejprve vyrovnal a dvě minuty před koncem dokonce poslal Rosovice do vedení, které ještě navýšil Jan Kotrbatý.

Kovohutě vstoupily do druhého poločasu zostra

Hosté prožili skvělý vstup do druhého poločasu a krátce po jeho výkopu zahrávali pokutový kop, kterou po ruce soupeře uvnitř šestnáctky bezpečně proměnil Jan Neliba. Kovohutě si poté vytvořily velký tlak a toužili po vstřelení vyrovnávacího gólu, což Rosovicím umožnilo podnikat protiútoky.


Kovohutě prohrávaly těsně 3:2 a Rosovice se místy dostaly pod obrovský tlak, který nakonec v závěru zápasu vyústil v kýžený vyrovnávací gól, David Hnízdil se necelé dvě minuty před koncem dostal k odraženému míči a přesnou střelou vyrovnal na konečných 3:3.



Ohlasy k zápasu



Kovohutě Příbram
David Hnízdil (tiskový mluvčí a asistent kapitána Kovohutě Příbram): „Přijeli jsme na půdu soupeře, který hraje kvalitní fotbal a body doma moc neztrácí. S předvedenou hrou nejsem moc spokojený, ale vybojovat bod v závěru zápasu se počítá a jsem rád za ten bod, který vezeme domů.“



Sestavy


TJ Sokol Rosovice
P. Soukup [-] - J. Máša [-] , J. Soukup [-] , M. Hric [-] (80. M. Štofíra [-] ) , J. Kotrbatý [-] (81. A. Švejnoha [-] ) , M. Kopecký [-] , J. Pinsker [-] , M. Formánek [-] , J. Tuháček [-] , J. Gregorek [-] , J. Peták [-]

Kovohutě Příbram
L. Jaroš [-] - T. Chalupný [-] , J. Hudeček [-] , J. Neliba [-] - D. Budějský [-] , M. Kinčl [-] , M. Hanáček [-] , D. Hnízdil [-] - O. Hála [-] - M. Nováček [-] , M. Zaujec [-]

ŽK: 7. J. Gregorek , 56. M. Kopecký , 78. M. Hric - 8. M. Kinčl , 68. D. Budějský , 72. O. Hála , 79. J. Neliba .
Hráči zápasu: J. Tuháček - D. Hnízdil .
Místo: TJ Sokol Rosovice. Počet diváků: 50. Rozhodčí: Máša Jaroslav - DOSTÁL Martin (N), SOUKUP Jaroslav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.