0:0
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.09.2015 16:30

6.kolo, Středočeský | Příbram | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kovohutě doma remizovaly, Nová Ves však sahala po třech bodech


Branky


0

Nová Ves zavítala v šestém kole příbramského okresního přeboru na hřiště Kovohutí, kde se prezentovala pohledným fotbalem a jednou dokonce trefila tyč. Zápas velice ovlivnil hlavní rozhodčí, který mohl odpískat penaltu pro hostí, ta se ale nakonec nekonala a zápas skončil bezbrankovým výsledkem 0:0. Kovohutě získaly cenný bod, zatímco hosté dva body v souboji o čelo tabulky ztratili.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V Kovohutích se hrálo ve vysokém tempu

Ačkoliv první poločas žádnou gólovou situaci nepřinesl, oba týmy se od úvodních minut tlačili směrem dopředu a k vidění byl fotbal ve vysokém tempu. Nová Ves měla v úvodu zápasu mírnou převahu a vypracovala si dvě velmi slibné příležitosti, jenže střely hostujících hráčů zamířily mimo. Postupem času se hra vyrovnala a na druhé straně hřiště mohli udeřit Budějský s Markem Kinclem, ani jejich akce ale gólem neskončily a oba týmy odcházely do kabin za bezbrankového stavu 0:0.

Nová Ves se po přestávce tlačila za třemi body

Druhý poločas pokračoval ve stejném duchu, ve kterém skončil ten první. V Kovohutích se hrál fotbal ve vysokém tempu a především se bojovalo o střed hřiště. Nová Ves si sice vypracovala velké gólové příležitosti, ale ani jednu z nich nedokázali využít, stejně jako hráči na domácí straně, v jejichž dresu odehrál skvělý zápas Marek Kincl, ačkoliv se svými spoluhráči bezbrankové remíze zabránit nedokázal.

 

Nová Ves po celý zápas hýřila skvělým pohybem a vytvořila si dvě obrovské šance, když první střela skončila na tyči a ta druhá těsně minula levý horní roh. Těžko uvěřit, že se diváci v Kovohutích nedočkali ani jedné branky, nakonec ale mohli odcházet i tak spokojení, protože oba týmy sehráli pohledné a velmi atraktivní utkání. Nová Ves sahala po třech bodech, jenže na ně nedosáhla a Kovohutě se mohou radovat ze zisku velmi cenného bodu.

 

Kovohutě si navíc zvedly sebevědomí, protože už za týden je čeká zápas proti Rožmitálu nad Třemšínem, který válcuje jednoho soupeře za druhým a také proti Kovohutím bude chtít potvrdil roli favorita a aspiranta na titul. Nová Ves vyzve na svém hřišti v příštím kole Trhové Dušníky, které v posledním zápase nestačily na Pičín posílený o střelce Petra Červenku.



Ohlasy k zápasu


Kovohutě Příbram
David Hnízdil (tiskový mluvčí a asistent kapitána Kovohutě Příbram): „Tento zápas byl velice náročný. Soupeř má veliké kvality, které na našem hřišti předváděl. Náš tým byl ale ovšem výborné připraven, a tak ,,slavíme,, zisk cenného bodu.“




Sestavy


Kovohutě Příbram
L. Jaroš [-] - J. Neliba [-] , V. Neliba [-] , J. Hudeček [-] , T. Chalupný [-] - M. Kinčl [-] , D. Budějský [-] , M. Nováček [-] - D. Hnízdil [-] , O. Hála [-] - T. Dušek [-]

TJ Sokol Nová Ves
J. Vitásek [-] - M. Holobrada [-] (67. O. Měchura [-] ) , O. Német [-] (89. M. Klement [-] ) , T. Černý [-] , M. Slavík [-] , M. Durdil [-] , J. Oktávec [-] , M. Jiráň [-] , P. Plíva [-] , P. Burian [-] , J. Petrák [-]

ŽK: 46. T. Dušek , 69. D. Hnízdil , 80. M. Kinčl , 82. V. Neliba .
Místo: Kovohutě Příbram. Počet diváků: 50. Rozhodčí: Schořovský Jan - CHMEL Jaroslav, HNÍZDIL Miloš (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.