J. Burgr 79.
1:1
(0:0)
75. P. Luňáček (p.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.04.2023 13:00

14.kolo, Jihomoravský | Blansko | III. třída sk. A, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Skalice nad Svitavou B bodovala teprve podruhé v této sezóně, o body obrala Vranovou


Branky


79. J. Burgr - 75. P. Luňáček (p.)
3

Skalici se podruhé v sezóně podařilo bodovat. Body si rozdělili s Vranovou

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Za velmi aprílového počasí v posledním kole III. třídy sk. A vyzvala poslední rezerva Skalice nedalekou Vranovou, která potřebovala bodovat, aby měla šanci se dostat do skupiny o postup do okresního přeboru. Již od začátku utkání bylo jasné, kdo bude tahat za kratší provaz. Jelikož počasí se měnilo více než stav na světelné tabuli, byla to právě Vranová, která předvedla karneval spálených šancí. V prvním poločase nedokázali hosté proměnit ani jednu ze svých vyložených šancí a tak se šlo do kabin za nerozhodného stavu. Druhý poločas se nesl ve velmi podobném duchu jako předešlé dějství. Rezerva Skalice udělala pár změn v sestavě a mezi tři tyče se postavil zkušený Sekanina. S přibývajícím časem se na hřišti začínalo jiskřit. Z mračen, které se zatáhly nad skalickým stadiónem, jako obrana Skalice se začaly sypat kroupy. Samostatné úniky z hostujících kopaček zůstaly však nevyužity. Když už hosté přelstili brankáře domácích na brankové čáře stál útočník hostí, který při jejich smůle míč vyrazil z odkryté brány. 

 

Hosté okysličili sestavu střídáním, ale výrazný ráz utkání to nepřineslo. Domácí však již vystřídali všechny hráče a zranil se stoper Černý a tak museli dohrávat posledních 20 minut v 10 hráčích. Po jednom z brejků do otevřené domácí obrany přišel nešikovný zákrok v domácím pokutovém území. Míče se chopil Luňáček a střelou do protipohybu brankáře poslal hosty do vedení. O 4. minuty již bylo, ale všechno od znovu když jednoho z domácích faulovali na hranici pokutového území. Míče se chopil výborně hrající Jiří Burgr a se štěstím propasíroval míč ze standartní situace do brány - 1:1. Hosté již v utrápené koncovce nedokázali branku vstřelit, naopak se do statistik zapsal už jen náhradní brankář, který byl vyloučen na kritiku směrem k hlavnímu rozhodčímu. O dvě minuty později v 90. minutě byl předčastně do sprch po druhé žluté kartě poslán Lubomír Janíček, který ještě nedávno oblékal dres právě domácího mužstva, za bezohledný zákrok na domácího hráče.

 

V nastaveném čase se již nic nestalo a body se ve Skalici tedy rozdělily. 



Sestavy


Skalice n.Svitavou B
J. Ševčík [-] (46. F. Dvořák [-] ) - M. Černý [-] , J. Burgr [-] , Z. Ostrý [-] , J. Marek [-] , T. Haluza [-] (46. Z. Sekanina [-] ) , L. Fiala [-] (62. Š. Burgr [-] ) , R. Plch [-] , J. Dobiáš [-] , R. Holý [-] , J. Dobiáš [-]

Vranová
D. Šamšula [-] - R. Stöhr [-] , J. Tesař [-] (68. P. Janků [-] ) , J. Karásek [-] , J. Skořepa [-] , M. Maresch [-] , P. Luňáček [-] , P. Slechan [-] , P. Stohr [-] , D. Štarha [-] (75. L. Koudelka [-] ) , L. Janíček [-]

ŽK: 31. J. Burgr , 85. Š. Burgr - 83. L. Janíček , 87. P. Slechan , 88. A. Krištof . ČK: 88. A. Krištof , 90. L. Janíček .
Počet diváků: 32. Rozhodčí: VOLGEMUT Filip - MANOUŠEK Radim, SKOTÁK Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů