Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.04.2023 16:00

13.kolo, Jihomoravský | Blansko | III. třída sk. A, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Gólové hody sledovali fanoušci v obou poločasech ve Vranové


Branky


15. P. Stohr , 18. R. Krčil , 35. R. Krčil , 64. J. Tesař , 66. P. Luňáček , 82. P. Luňáček - 14. L. Kejík , 21. M. Jelínek (p.) , 50. M. Vraj (p.) , 75. P. Vondál , 88. L. Popelář
4

Gólová přehlídka mezi Vranovou a Kořencem dopadla nakonec lépe pro domácí. Výsledkem 6:5 se Vranová o kousek posunula k postupovým příčkám

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Góly padaly po odbytí první čtvrthodiny

Domácí tým na své půdě chtěl první jarní utkání zvládnout a přistoupil k tomu s velkou bojovností, už od začátku hráčům Kořence nechtěli nechat žádný prostor a často za cenu nevybíravých faulů hráče Kořence dostupovali a snažili se jim hru znepříjemnit. Hostující celek však vstoupil do utkání lépe, a to, když ve 14. minutě přišel nákop z půlky hřiště na útočníka Papouška, ten z rohu malého vápna ještě sklepl hlavou před bránu a Kejík uklízel míč do sítě a poprvé se měnilo skóre. Hned minutu na to však domácí srovnali zásluhou nedorozumění v Kořenecké obraně, kterého využil Stöhr 1:1. O dvě minuty později Vranová využila standartní situace a díky chybě hostujícího gólmana, před kterým se dlouhý míč kvůli větru zastavil, vsítila jednoduchý gól na 2:1. Že v utkání padne hodně gólů, se potvrdilo již o 3 minuty později, kdy přišel další nákop od Kořeneckých, na agilního útočníka Papouška, který si míč zpracoval, obešel obránce a ten ho již ve vápně poslal nedovoleně k zemi, penalty se ujal Jelínek a následně proměnil - stav 2:2. Do konce poločasu se pokračovalo ve stejném stylu, hostující tým se snažil hrát dopředu, agresivní tým Vranové je však od poloviny presoval a čekal na své příležitosti z brejku. V 35. minutě jedna taková přišla a po přihrávce do ofsajdu, který signalizoval pomezní rozhodčí vstřelila Vránová branku na 3:2, kterou však rozhodčí uznal pro neúmyslnou teč Kořeneckého obránce, který se snažil míč ve skluzu odehrát pryč. V prvním poločase už další branka nepadla, do kabin šli s mírnou výhodou domácí.

Hody pokračovaly i ve druhé půli

Do druhého dějství nastoupily týmy s odlišnou taktikou, Kořenec se chtěl co nejvíce tlačit před domácí bránu, protože hrál druhy poločas po větru a Vránová se ještě víc zatáhla a chtěla bránit jednobrankové vedení. To se jim však moc dlouho nedařilo, v 50 minutě po závaru ve vápně domácích, přišel další faul od obránců Vranové a sudí nařídil penaltu pro hosty. Té se chopil Vraj a bez problémů proměnil, 3:3. Poté chtěli hosté utkání otočit na svou stranu a za každou cenu si odvézt z Vranové 3 body. Pokračovali v dobývání bloku domácího celku. Ten však využil chyby ve výstavbě hostů a potrestal chyby Kořenecké obrany. V 62. minutě Tesař vstřelil gól na 4:3 a s Kořencem tato branka natolik otřásla, že si po 2 minutách při špatné koncentraci nechal dát další gól z brejku na 5:3, Luňáček. Tato branka Kořenec přinutila vsadit vše na ofenzivu, protože zbývalo 23 minut do konce a prohrávali o 2 branky. Změnili rozestavení a pokračovali nadále v tlaku a v 75. minutě se jim to vyplatilo, po centru ze strany a sklepnutí hlavou se do odkryté brány trefil Vondál - 5:4. To jim však nestačilo a potřebovali ještě minimálně jeden gól na srovnání skóre. Kořenec se snažil dál o vstřelení kontaktního gólu a Vranová naopak nechtěla už dál inkasovat, bránila v bloku, snažila se zdržovat čas, ale zároveň na půlce čekali na nebezpečné brejkové situace. Další taková přišla v 82. minutě, kdy domácí útočník vyrazil do úniku, dostal se až ke střele a hostující obránce ve snaze zablokovat střelu, jej ve skluzu kolenem trefil - nařízená další penalta, tentokrát pro domácí. K penaltě se postavil Luňáček, kopl ji však nepřesně, takže ji brankář stačil vyrazit. Vyrazil ji však pouze na tyč, od té se míč odrazil zpět k Luňáčkovi a ten už z blízký nezaváhal - 6:4. V ten moment už domácí v 10 lidech zatáhli na svou polovinu a chtěli utkání dohrát. Kořenec se však ještě nevzdal a vypracoval si standardní situaci. V 88. minutě po stříleném rohu Vraje se z blízky trefil střídající Popelář. Bylo sníženo na 6:5. Kořenec chtěl za každou cenu urvat alespoň remízu a všechno ke konci vsadil na ofenzivu, domácí ke konci bránili v 11 lidech, už ani neměli snahu o útočení, pouze odkopáváli míče co nejdál od vlastní brány. A to se jim nakonec vyplatilo, protože žádná ze šancí Kořence se už neujala. Proto domácí celek vybojoval vítězství 6:5 a Kořenec odjížděl domů s prázdnou. 



Sestavy


Vranová
M. Doskočil [-] - R. Stöhr [-] , J. Zdrubecký [-] (60. J. Tesař [-] ) , J. Karásek [-] , L. Janíček [-] (46. J. Skořepa [-] ) , P. Luňáček [-] , P. Slechan [-] , R. Krčil [-] , P. Stohr [-] , D. Štarha [-] , P. Janků [-] (67. M. Maresch [-] )

Sokol Kořenec
V. Žáček [-] - T. Mucha [-] , L. Kejík [-] , P. Šmída [-] , M. Jelínek [-] - D. Hlubinka [-] , R. Barák [-] , M. Vraj [-] , A. Přikryl [-] (57. F. Buráň [-] ) , P. Vondál [-] (85. L. Popelář [-] ) - P. Papoušek [-]

ŽK: 16. P. Slechan , 38. P. Janků - 39. T. Mucha , 82. L. Kejík .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: KERHÁT Patrik - MACHKA Jonáš, HEJL Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip experta: výhra hostů

Po vlažném začátku soutěže se stal Kořenec nejlepším mužstvem podzimu. Věřím, že hosté potvrdí roli favorita a na hřišti Vranové si připíší výhru. Pro můj tip nahrává i výsledek 1. utkání, které Kořenec zvládl poměrem 5:2.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích