Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.03.2023 15:30

15.kolo, Jihomoravský | 1.A třída sk. B, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

V Rohatci byla k vidění gólová nadílka


Branky


4

Nědělní duel mezi Rohatcem a Valticemi přinesl 10 branek! Výsledek připomíná spíše hokejové utkání. Diváci si tak přišli na své, především ti domácí..

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Šance střídala šanci

Od úvodu utkání se hrál pěkný ofenzivní fotbal, který diváky rozhodně nenudil. Domácí zahrozili hned ve 2. minutě po chybě v rozehrávce, ale hostujícího gólmana neprostřelili. V minutě 5. napřáhl domácí záložník ke krásné ráně z dobrých 25 metrů, ale ta jen rozezvučela břevno. V 10. minutě se připomněli i Valtice, ale Barvíř sám z boku mířil pouze do domácího gólmana a tak skóre utkání otevřeli domácí. Po rohovém kopu se míč odrazil na šestnáctku, domácí poslali míč zpět do strany. Následný centr naši obránci minuli a na zadní tyči domácí hráč mezi hostujícími dvěma obránci dorážel do branky - 1:0. V minutě 24. přišel druhý úder, domácí utekli po své pravé straně, křížný balón podél šestnáctky a nikým neatakovaný záložník domácích pohodlně zvyšuje na 2:0. Od té chvíle šance do konce poločasu počítali již pouze hosté, ale jako předchozí příležitosti je nedokázali proměnit. Postupně měli šance Horčička, Žůrek a Barvíř, ale nedokázali míč protlačit do sítě a když už hostující útočník v 37. minutě konečně vstřelil gól, radost mu vzal těsný ofsajd. A tak se fotbalisté Valtic dočkali až v 45. minutě, kdy se z přímého kopu trefil Adam Žůrek a korigoval na 2:1.

Individuální chyba rozhodla utkání

V poločase trenér Valtic apeloval na to, aby si hostující fotbalisté dali pozor na nákopy za obranu, ale hned na začátku poločasu trestuhodně propadli na pravé straně, přišla zbytečná standardka a z ní domácí odskočili na 3:1. Hosté odpověděli téměř okamžitě a po krásné akci po ose, Peš - Barvíř - Novák jsme snížili na 3:2. Ale domácí se nenechali zahanbit a po akci jako přes kopírák, lajna, centr na zadní, neobsazený hráč a je to 4:2. Ale přestřelka tím rozhodně nekončila. Valtičtí hráči znovu také po centru a hlavičce Toma Nováka snižujeme na 4:3 a nehodláme se vzdát. Ovšem trestuhodná chyba v rozehrávce hostujícího hráče, kdy nahrál domácímu útočníkovi míč na šestnáctku a ten po kličce gólmanovi zakončuje do prázdné branky, láme utkání - 5:3. Hra se poté více zklidnila, hráči Valtic své šance již nedokázali využít a domácí trestali za jakoukoliv chybu a tak po dvou brejcích je to rázem 7:3. Utkání, které nabídlo 10 branek, tak přineslo radost domácím. Rozhodly jej individuální chyby, důraz v obou šestnáctkách a pro domácí i početná a kvalitní lavička. V tom všem byli domácí lepší a tak po zásluze berou všechny body.

 

 

 

 

 

Autor: FB FK Valtice



Sestavy


TJ Slavoj Rohatec
M. Domanský [-] - J. Tomšej [-] , I. petrák [-] , P. Pekařík [-] (46. L. Křivák [-] ) , F. Vanda [-] , M. Konečný [-] (76. J. Kmínek [-] ) , F. Konečný [-] (46. J. Bajko [-] ) , R. Homola [-] (46. L. Holešinský [-] ) , J. Justel [-] , D. Mlynařík [-] (78. F. Lábadi [-] ) , P. Konečný [-]

Valtice
Š. Klepáček [-] - A. Peš [-] , T. Barvíř [-] , t. novák [-] , F. Foukal [-] , T. Horčička [-] , D. Ševčík [-] (80. M. Rozsypal [-] ) , A. Žůrek [-] , M. Zrůna [-] (57. P. Smoček [-] ) , T. Málek [-] , F. Haneš [-]

ŽK: 41. R. Homola , 42. F. Konečný - 43. D. Ševčík , 73. A. Peš , 73. Š. Klepáček .
Počet diváků: 155. Rozhodčí: Špaček Jiří - JUŘENA Petr, PAVLICA Marek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Martin Lazar

Expert: Jakub Křižka
Tip experta: výhra domácích

Tady bych zvolil Rohatec.

Tip: výhra domácích