L. Ježek 32. (p.)
1:3
(1:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.11.2015 14:00

11.kolo, Středočeský | Příbram | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Pičin po šesti vítězstvích nezvládl derby s Rosovicemi


Branky


0

Bylo to derby, jak se patří. Souboj fotbalistů Pičína s Rosovicemi byl ostrý jako břitva, napínavý až do konce. Šestizápasovou šňůru domácích bez ztráty bodů utnul rosovický útočník Jan Tuháček, jenž hattrickem senzačně popravil favorizovaného rivala.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Na rychlý zásah soka domácí odpověděli

První branka padla velmi brzy. Po přesném centru nestárnoucího Václava Petáka byl u zadní tyče připravený hostující útočník Jan Tuháček, aby hlavou tečoval balón za záda pičínského gólmana. Rosovice vedoucí trefa povzbudila a vypracovaly si několik šancí, ty však v sítí domácích nedokončily. Jan Tuháček mířil hlavou vedle, kde skončil i pokus jeho spoluhráče na hrotu Michala Rampy, který se téměř otřel o tyčku branky. Z Pičína se dokázal do šancí dostat jen elitní střelec Michal Lexa, jenž několikrát prověřil hostujícího brankáře Petra Soukupa, ten byl však pokaždé ve střehu. Po půlhodině se přesto domácí dočkali vyrovnání. Na rohu malého vápna byl faulován Lukáš Ježek a hlavní arbitr Václav Sandr bez váhání nařídil penaltu. Sám faulováný ji proměnil přesnou ránou k levé tyči. Pak se hra vyrovnala a do konce poločasu se nic mimořádného neudálo až na vynucené střídání pičínského snajpra Michala Lexy, který že hry odstoupil kvuli blíže nespecifikovanému zranění.

Po přestávce otěže duelu třímali hosté

Bez svého nejlepšího střelce byli domácí poloviční, a tak druhý poločas patřil jejich soupeři. V zápase ostřejších soubojů, které k derby nesmiřitelných soků neodmyslitelně patří, byli mnohem důraznější a projevovali větší touhu po vítězství. V 54. minutě vystřelil Jakub Máša zprava na Bohuňka, který jeho střelu nezkrotil v rukavicích a důrazný Jan Tuháček dorazil míč pohotově do branky - 1:2. Rosovice pak měly několik šancí, aby svůj hubený náskok pojistily. Třikrát postupoval sám na domácího brankáře Jakub Máša a pokaždé mu poslal balón do rukou, takže bylo utkání stále otevřené. Až v 88. minutě zatáhl míč k rohovému praporku Michal Rampa, naservíroval ho přesně na Jana Tuháčka, a ten ho placírkou uklidil do branky. Bylo rozhodnuto, senzace byla na světě.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Pičín
Příznivec domácích: Je to k naštvaní, rupnout doma zrovna s Rosovicemi. Ale byly lepší. Po odstoupení Míši Lexy jsme proti nim neměli nárok.

TJ Sokol Rosovice
Jan Pinsker (hráč oddílu): Konečně jsme nastoupili v nejsilnější možné sestavě a bylo to znát. Myslím, že jsme Pičín zaskočili, byli jsme lepší, agresivnější a měli víc šancí. I když byl výsledek dlouho na vážkách, naše vítězství bylo zasloužené.



Sestavy


TJ Sokol Pičín
D. Bohuněk [-] - V. Hoshko [-] (57. R. Vokurka [-] ) , J. Kuba [-] , M. Hazucha [-] , T. Hazucha [-] - M. Rozmajzl [-] , J. Herák [-] , J. Benák [-] , V. Blahovec [-] - M. Lexa [-] (43. T. Pecka [-] ) , L. Ježek [-]

TJ Sokol Rosovice
P. Soukup [-] - J. Peták [-] , M. Kopecký [-] - J. Kovács [-] (57. J. Soukup [-] ) , V. Procházka [-] (50. M. Formánek [-] ) , J. Gregorek [-] - J. Tuháček [-] , J. Kotrbatý [-] (43. J. Máša [-] ) - M. Rampa [-] , V. Peták [-] , R. Štaffen [-]

ŽK: 72. T. Hazucha - 40. R. Štaffen , 68. M. Kopecký , 77. J. Tuháček .
Hráči zápasu: J. Gregorek , J. Tuháček .
Místo: Sokol Pičín. Počet diváků: 100. Rozhodčí: Sandr Václav - BOROVIČKA Jiří (N), VRÁTNÝ Milan (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.